Today's Suggestion on TV

Carlotta Monti

Carlotta Monti

Mini-Biography:
Carlotta Monti was born on Januar 25, 1907 in Los Angeles, California, USA. She was an American Színésznő, known for Ben Hur (1925), Million Dollar Legs (1932), Never give such a sucker an even break (1941), Carlotta Monti's first movie on record is from 1925. Carlotta Monti died on Dezember 8, 1993 in Woodland Hills, CA, USA. Her last motion picture on file dates from 1941.
Aleksej 												Matov

Aleksej Matov

Mini-Biography:
Aleksej Matov was born in 1883 in Russia. He was a Russian Színész, known for Tretya molodost' (1928), Radiodetektiv (1925), Aleksej Matov's first movie on record is from 1925. Aleksej Matov died on , 1942 in UdSSR. His last motion picture on file dates from 1928.
Disclaimer

A fenti információk nem teljes, de hogy az információt adatbázisunkban idején utolsó frissítés. Minden adat kutatott a legjobb tudásom és meggyőződésem, jogi követelések eredő hibás vagy hiányzó információk megjelenítése kifejezetten elutasítják. Mivel a jelenlegi ítélkezési gyakorlat az egyes országokban tehető felelőssé személy, amely a címeket, amelyeknek tartalma vagy büntető terjedt tovább is utalhat ilyen tartalmak és oldalak, ha nem tartalmazza egyértelműen ilyen felelősséget. A linkek alatt már kutatott a legjobb tudása és hite szerint, de nem tudjuk elfogadni semmilyen módon tartalmáért ezen oldalak és linkek már minden felelősséget. Mi biztosítja ezt a magyarázatot értelemszerűen minden országban és minden nyelven. Amennyiben külön jelölés, idézetek a rendes törvény, idézőjel a forrás hozzá. A szerzői jogok ilyen idézetek nem a szerzők. - KinoTV.com Check Page Rank Pagerank Anzeige