Today's Suggestion on TV

Jean Peters

Jean Peters

Mini-Biography:
Jean Peters was born on October 15, 1926 in Canton, OH, USA. She was an American Színésznő, known for Anne of the Indies (1951), Broken Lance (1954), Three coins in the Fountain (1954), Jean Peters's first movie on record is from 1947. Jean Peters died on October 13, 2000 in Carlsbad, CA, USA. Her last motion picture on file dates from 1955.
Mikhail 												Gomorov

Mikhail Gomorov

Mini-Biography:
Mikhail Gomorov was born on Dezember 27, 1898 in Moskwa. He was a Russian Rendező, Színész, known for Bronenosjez Patjomkin (1925), Stachka (1924), Oktjabr (1927), Mikhail Gomorov's first movie on record is from 1923. Mikhail Gomorov died on November 20, 1961 in Moskva. His last motion picture on file dates from 1932.
Disclaimer

A fenti információk nem teljes, de hogy az információt adatbázisunkban idején utolsó frissítés. Minden adat kutatott a legjobb tudásom és meggyőződésem, jogi követelések eredő hibás vagy hiányzó információk megjelenítése kifejezetten elutasítják. Mivel a jelenlegi ítélkezési gyakorlat az egyes országokban tehető felelőssé személy, amely a címeket, amelyeknek tartalma vagy büntető terjedt tovább is utalhat ilyen tartalmak és oldalak, ha nem tartalmazza egyértelműen ilyen felelősséget. A linkek alatt már kutatott a legjobb tudása és hite szerint, de nem tudjuk elfogadni semmilyen módon tartalmáért ezen oldalak és linkek már minden felelősséget. Mi biztosítja ezt a magyarázatot értelemszerűen minden országban és minden nyelven. Amennyiben külön jelölés, idézetek a rendes törvény, idézőjel a forrás hozzá. A szerzői jogok ilyen idézetek nem a szerzők. - KinoTV.com Check Page Rank Pagerank Anzeige