Today's Suggestion on TV

Mártha Eggerth

Mártha Eggerth

Mini-Biography:
Mártha Eggerth was born on April 17, 1912 in Budapest. She is a German Színésznő, known for Die blonde Carmen (1935), Das Schloss in Flandern (1936), Leise flehen meine Lieder (1933), Mártha Eggerth's first movie on record is from 1931. Her last motion picture on file dates from 1998.
Leila 												Hatami

Leila Hatami

Mini-Biography:
Leila Hatami was born on October 1, 1972 in Teheran. She is Színésznő, known for Jodaeiye Nader az Simin (2011), Leila Hatami's first movie on record is from 2011. Her last motion picture on file dates from 2011.
Disclaimer
- Auf Grund eventuell ungeklärter Ansprüche eines eventuellen Inhabers von Rechten an einem eventuell vorliegenden Photo oder aus einem anderen Bild durch Bildbearbeitung auf dieses Portraits von Leila Hatami als Portrait zugeschnittenen Bildes ist eine Wiedergabe des Portraits von Leila Hatami bis zu einer Klärung der Rechtslage für dieses Bild nicht möglich.
A fenti információk nem teljes, de hogy az információt adatbázisunkban idején utolsó frissítés. Minden adat kutatott a legjobb tudásom és meggyőződésem, jogi követelések eredő hibás vagy hiányzó információk megjelenítése kifejezetten elutasítják. Mivel a jelenlegi ítélkezési gyakorlat az egyes országokban tehető felelőssé személy, amely a címeket, amelyeknek tartalma vagy büntető terjedt tovább is utalhat ilyen tartalmak és oldalak, ha nem tartalmazza egyértelműen ilyen felelősséget. A linkek alatt már kutatott a legjobb tudása és hite szerint, de nem tudjuk elfogadni semmilyen módon tartalmáért ezen oldalak és linkek már minden felelősséget. Mi biztosítja ezt a magyarázatot értelemszerűen minden országban és minden nyelven. Amennyiben külön jelölés, idézetek a rendes törvény, idézőjel a forrás hozzá. A szerzői jogok ilyen idézetek nem a szerzők. - KinoTV.com Check Page Rank Pagerank Anzeige