Today's Suggestion on TV

Sam Shepard

Sam Shepard

Mini-Biography:
Sam Shepard was born on November 5, 1943 in Fort Sheridan, Illinois, USA. He was an American Színész, Rendező, known for The Right Stuff (1983), Zabriskie Point (1970), Fool for Love (1985), Sam Shepard's first movie on record is from 1970. Sam Shepard died on July 27, 2017 in Midway, Kentucky, USA. His last motion picture on file dates from 2017.
Jurij 												Kirejev

Jurij Kirejev

Mini-Biography:
Jurij Kirejev was born on October 16, 1923 in Novgorod-Severskij. He was a Russian Színész, known for Skazka o Tsare Saltane (1966), Ruslan i Ljudmila (1971), Leningradskaja simfonija (1957), Jurij Kirejev's first movie on record is from 1957. Jurij Kirejev died on March 10, 1988 in Moskva. His last motion picture on file dates from 1971.
Disclaimer

A fenti információk nem teljes, de hogy az információt adatbázisunkban idején utolsó frissítés. Minden adat kutatott a legjobb tudásom és meggyőződésem, jogi követelések eredő hibás vagy hiányzó információk megjelenítése kifejezetten elutasítják. Mivel a jelenlegi ítélkezési gyakorlat az egyes országokban tehető felelőssé személy, amely a címeket, amelyeknek tartalma vagy büntető terjedt tovább is utalhat ilyen tartalmak és oldalak, ha nem tartalmazza egyértelműen ilyen felelősséget. A linkek alatt már kutatott a legjobb tudása és hite szerint, de nem tudjuk elfogadni semmilyen módon tartalmáért ezen oldalak és linkek már minden felelősséget. Mi biztosítja ezt a magyarázatot értelemszerűen minden országban és minden nyelven. Amennyiben külön jelölés, idézetek a rendes törvény, idézőjel a forrás hozzá. A szerzői jogok ilyen idézetek nem a szerzők. - KinoTV.com Check Page Rank Pagerank Anzeige