Hermann Wagner

No Photo

Színész - Németország
Születés 24. április 1913 a Essen
Halálozás 16. november 1999 a Berlin

Mini-Biography:
Hermann Wagner was born on April 24, 1913 in Essen. He was a German Színész, known for Verwehte Spuren (1938), Das Lied der Wüste (1939), Sie kommen immer in der Nacht (1954), Hermann Wagner's first movie on record is from 1920. Hermann Wagner died on November 16, 1999 in Berlin. His last motion picture on file dates from 1954.

Hermann Wagner Filmográfia [Auszug]
1954: Sie kommen immer in der Nacht (Színész), Rendező Hans Waldemar Bublitz,
1954: Zwischenfall im Roxy (Színész), Rendező Hans Waldemar Bublitz, a Maria Axt,
1954: Mädchen mit dem Brokatmantel (Színész), Rendező Hans Waldemar Bublitz, a Maria Axt,
1939: Das Lied der Wüste (Színész), Rendező Paul Martin, a Herbert Wilk, Herbert Klatt, Ernst Karchow,
1938: Verwehte Spuren (Színész), Rendező Veit Harlan, a Klaus Detlef Sierck, Hildegard Imhof, Hilla Hofer,
1924: Das Geschöpf. Der Leidensweg eines armen Reichen (Forgatókönyv), Rendező Siegfried Philippi, a Charlotte Ander, Olga Engl, Ilka Grüning,
1920: Die Rächer (A bemutató után: Roman ), Rendező Franz Eckstein, a Rosa Porten, Olga Limburg, Erich Kaiser-Titz,

Disclaimer
A fenti információk nem teljes, de hogy az információt adatbázisunkban idején utolsó frissítés. Minden adat kutatott a legjobb tudásom és meggyőződésem, jogi követelések eredő hibás vagy hiányzó információk megjelenítése kifejezetten elutasítják. Mivel a jelenlegi ítélkezési gyakorlat az egyes országokban tehető felelőssé személy, amely a címeket, amelyeknek tartalma vagy büntető terjedt tovább is utalhat ilyen tartalmak és oldalak, ha nem tartalmazza egyértelműen ilyen felelősséget. A linkek alatt már kutatott a legjobb tudása és hite szerint, de nem tudjuk elfogadni semmilyen módon tartalmáért ezen oldalak és linkek már minden felelősséget. Mi biztosítja ezt a magyarázatot értelemszerűen minden országban és minden nyelven. Amennyiben külön jelölés, idézetek a rendes törvény, idézőjel a forrás hozzá. A szerzői jogok ilyen idézetek nem a szerzők. - Hermann Wagner - KinoTV (M)