Einar Zangenberg

No Photo

Herec, Režisér - Danmark
Narodil 22. prosinec 1882 v Kopenhagen
Zemžel 24. říjen 1918 v Wien

Mini-Biography:
Einar Zangenberg was born on Dezember 22, 1882 in Kopenhagen. He was a Danish Herec, Režisér, known for Dr. Jekyll og Mr. Hyde (1909), Kean (1909), Professor Nissens seltsamer Tod (1916), Einar Zangenberg's first movie on record is from 1909. Einar Zangenberg died on October 24, 1918 in Wien. His last motion picture on file dates from 1918.

Einar Zangenberg Filmografie [Auszug]
1918: Das Kind meines Nächsten (Ředitel), with Dora Kaiser, Franz Glawatsch,
1917: Stefan Borodin (Ředitel),
1916: Das tote Land (Ředitel), with Addy Homberg, Aruth Wartan,
1916: Der Mann im Steinbruch (Ředitel), with Addy Homberg, Aenderly Lebius, Bruno Ziener,
1916: Noch ist Polen nicht verloren (Herci),
1916: Die Liebe zu einer Toten (Ředitel), with Addy Homberg, Otto Reinwald, Theodor Loos,
1916: Das Geheimnis des Kilometersteins 13 (Ředitel), with Addy Homberg, Hugo Werner-Kahle,
1916: Professor Nissens seltsamer Tod (Ředitel), Režie Edmund Edel, with Maria Forescu, Valy Arnheim,
1915: Fräulein Tollheit (Ředitel), with Addi Houberg,
1915: Reise ins Jenseits (Ředitel), with Ernst Reicher,
1915: Dødssejleren (Herci: Skipper ), Režie N. N., with Emil Helsengreen, Knud Rassow, Oda Rostrup,
1915: Statens Kurér (Ředitel), with Anton de Verdier, Alfi Zangenberg, Ingeborg Skov,
1915: Badehotellet (Herci: Baron Plessen), Režie N. N., with Mitzi Mathé, William Bewer, Edith Buemann Psilander,
1914: Die Hochstaplerin (Ředitel), with Trude Hesterberg,
1914: Den røde Klub (Herci: Boris, Stanislaus' adjudant), Režie N. N., with Adolf Tronier Funder, Edith Buemann Psilander,
1914: Forbandelsen (Herci: Thor - Sculptor ), Režie N. N., with Adolf Tronier Funder, Edith Buemann Psilander, Ella la Cour,
1913: Adrianopels Hemmelighed (Ředitel), with Adolf Tronier Funder, Peter Malberg,
1912: Kansleren kaldet "Den sorte Panter" (Napsal), Režie N. N., with Aage Garde, Holger Rasmussen,
1912: Strandingen i Vesterhavet (Herci: Carl, fisker og Maries kæreste), Režie Eduard Schnedler-Sørensen, with Birger von Cotta-Schønberg, Ebba Thomsen, Ferdinand Christensen,
1911: Ungdommens ret (Herci: Kammerjunker von Plessen), Režie August Blom, with Valdemar Psilander, Zanny Petersen, Else Frölich,
1911: Den store Flyver (Herci: Jean Aubert), Režie Urban Gad, with Urban Gad, Poul Reumert, Christel Holch,
1911: Dr. Gar el Hama I (Herci: Detektiv Newton), Režie Eduard Schnedler-Sørensen, with Henry Seemann, Aage Hertel, Carl Johan Lundkvist,
1911: En bryllupsaften (Ředitel), with Olivia Norrie, Robert Dinesen, Mathilde Nielsen,
1911: Folkets Vilje (Herci: Fyrst Wolmer von Krakau), Režie Eduard Schnedler-Sørensen, with Carlo Wieth, Ingeborg Larsen,
1911: En Lektion (Herci: Aviatikeren Florian), Režie August Blom, with Valdemar Psilander, Else Frölich,
1911: Den svarte doktorn (Herci), with Olivia Norrie, Robert Schmidt, Knud Rassow,
1911: Thérèse Raquin (Ředitel),
1911: Morfinisten (Herci), Režie Louis von Kohl, with Lili Bech, Richard Jensen,
1911: Jagten paa Gentleman-Røveren Singaree (Herci: Cowboy), Režie August Blom, with Alwin Neuss, Otto Lagoni,
1911: Hamlet (Herci: Laertes), Režie August Blom, with Alwin Neuss, Aage Hertel, Ella la Cour,
1911: Zigeunersken (Ředitel), with Edith Buemann Psilander, Thilda Fønss,
1910: Hvem er hun? (Herci: Raymond, Fleuriots Sohn), Režie Holger Rasmussen, with Oda Nielsen, Otto Lagoni,
1910: Den hvide Slavehandel (Herci), Režie August Blom, with Ellen Diedrich, Lauritz Olsen, Julie Henriksen,
1910: Robinson Crusoe (Herci: Freitag), Režie August Blom, with Alwin Neuss,
1910: Dobbeltgængeren (Herci), Režie Holger Rasmussen, with Aage Hertel, Victor Fabian, Otto Lagoni,
1910: Hittebarnet (Herci), Režie Holger Rasmussen, with Otto Lagoni, Ingeborg Rasmussen, Ellen Kornbeck,
1910: Sølvdaasen (Herci), Režie N. N., with Holger Rasmussen, August Blom,
1910: Kean (Herci: Prinz von Wales), Režie Holger Rasmussen, with Martinius Nielsen, August Blom,
1910: Magdalene (Herci), Režie Holger Rasmussen, with Holger Rasmussen, Soffy Walleen, Ellen Diedrich,
1910: Tyven (Herci), Režie N. N., with August Blom, Oda Nielsen, Otto Jacobsen,
1909: Dr. Jekyll og Mr. Hyde (Herci), Režie Viggo Larsen, with Oda Alstrup, August Blom, Viggo Larsen,
1909: Kean (Herci), Režie Viggo Larsen, with Oda Alstrup, Lauritz Olsen,

Disclaimer
Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Einar Zangenberg - Biography KinoTV Movie Database (M) Check Page Rank Pagerank Anzeige