John G. Adolfi

No Photo

Herec, Režisér - USA
Narodil 19. únor 1888 v New York, NY, US
Zemžel 11. květen 1933 v Canoe River, BC, Canada

Mini-Biography:
John G. Adolfi was born on Februar 19, 1888 in New York, NY, US. He was an American Herec, Režisér, known for Sinner's Holiday (1930), The Millionaire (1931), Queen of the Sea (1918), John G. Adolfi's first movie on record is from 1907. John G. Adolfi died on May 11, 1933 in Canoe River, BC, Canada. His last motion picture on file dates from 1933.

John G. Adolfi Filmografie [Auszug]
1933: The Working Man (Ředitel), with Bette Davis,
1932: The Man who played God (Ředitel), with George Arliss, Violet Heming, Bette Davis,
1932: A Successful Calamity (Ředitel), with George Arliss, Mary Astor, Evalyn Knapp,
1931: The Millionaire (Ředitel), with James Cagney, David Manners,
1930: Sinner's Holiday (Ředitel), with Joan Blondell, James Cagney, Evalyn Knapp,
1929: Show of Shows (Ředitel), with Frank Fay, William Courtenay, H.B. Warner,
1929: Evidence (Ředitel), with Lionel Belmore, Ivan F. Simpson, Lowell Sherman,
1929: Fancy Baggage (Ředitel), with Edmund Breese, Hallam Cooley, George Fawcett,
1929: John G. Adolfi (Ředitel), with Pauline Frederick,
1928: The Midnight Taxi (Ředitel), with Robert Agnew, Jack Santoro, Antonio Moreno,
1928: The Prowlers of the Sea (Ředitel), with Carmel Myers, Ricardo Cortez, George Fawcett,
1928: The Devil's Skipper (Ředitel), with Belle Bennett, Montagu Love, Gino Corrado,
1924: What shall I do? (Ředitel), with Louise Dresser, John Harron, Dorothy Mackaill,
1920: The Stealers (Ředitel), with Mae Marsh, Tully Marshall, Kathleen Kirkham,
1919: Who's Your Brother? (Ředitel), with Edith Taliaferro, , Paul Panzer,
1918: The Woman the Germans Shot (Ředitel), with Julia Arthur, Creighton Hale, ,
1918: Queen of the Sea (Ředitel), with Annette Kellerman, Hugh Thompson, Walter Law,
1918: The Heart of a Girl (Ředitel), with Barbara Castleton, Irving Cummings, Charles Wellesley,
1917: Patsy (Ředitel), with June Caprice, Harry Hilliard, John Smiley,
1917: The Small Town Girl (Ředitel), with June Caprice, Jane Lee, Bert Delaney,
1916: Little Miss Happiness (Ředitel), with June Caprice, Harry Hilliard, Zena Keefe,
1916: Caprice of the Mountains (Ředitel), with June Caprice, Harry Hilliard, Joel Day,
1916: A Modern Thelma (Ředitel), with Vivian Martin, Harry Hilliard, ,
1916: The Sphinx (Ředitel), with , Effie Shannon, Beatrice Noyes,
1916: Merely Mary Ann (Ředitel), with Vivian Martin, Edward Hoyt, Harry Hilliard,
1916: The Man Inside (Ředitel), Režie J.S. Schrock, with , Tina Marshall, Charles Burbridge,
1915: Bashful Glen (Ředitel), with Glen White,
1915: Driven by Fate (Ředitel), with Violet Mersereau, William Garwood, ,
1915: Man and His Mate (Ředitel: (AKA John Adolfi) ), with , Gladys Brockwell, ,
1913: When Dreams Come True (Herci: Man from the City), Režie Lucius Henderson, with , Peggie Reid,
1912: His Day (Herci), Režie N. N., with Fern Foster, Frank Powell,
1912: Because of Bobbie (Herci: The Gardener ), Režie N. N., with Barbara Tennant, Clara Horton, ,
1912: Saved from the Titanic (Herci: Ensign Jack), Režie Etienne Arnaud, with Dorothy Gibson, Alec B. Francis, Julia Stuart,
1912: The Legend of Sleepy Hollow (Herci), Režie Etienne Arnaud, with Alec B. Francis, , Julia Stuart,
1912: It Pays to Be Kind (Herci), Režie N. N., with Julia Stuart, , Rolinda Bainbridge,
1912: Robin Hood (Herci: Thomas Merwin), Režie Etienne Arnaud, Herbert Blaché, with Robert Frazer, Barbara Tennant, Alec B. Francis,
1911: The Iron Master (Herci: Gaston - the Duke de Bligny ), Režie Edwin S. Porter, with Charles Ogle, Laura Sawyer, Harry B. Eytinge,
1909: Napoleon: The Man of Destiny (Herci), Režie N. N., with William Humphrey, Julia Arthur, Edwin R. Phillips,
1909: The Life Drama of Napoleon Bonaparte and Empress Josephine (Herci), Režie N. N., with William Humphrey, Julia Arthur,
1909: Ruy Blas (Herci), Režie J. Stuart Blackton, with William Humphrey, Maurice Costello, Julia Arthur,
1908: Romeo and Juliet (Herci: Tybalt), Režie J. Stuart Blackton, with Paul Panzer, Florence Lawrence,
1908: Othello (Herci: Roderigo), Režie William V. Ranous, with William V. Ranous, Julia Swayne Gordon, ,
1907: The Spy: A Romantic Story of the Civil War (Herci), Režie William V. Ranous,

. Poster_Man who played God. Poster_Successful Calamity. Poster_Saved from the Titanic

Disclaimer
Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - John G. Adolfi - Biography KinoTV Movie Database (M) Check Page Rank Pagerank Anzeige