Delbert Mann

No Photo

Режиссер - США
Родился 30. января 1920 в Lawrence, Kansas, USA
Ушёл 11. ноября 2007 в Los Angeles, California, USA

Mini-Biography:
Delbert Mann was born on Januar 30, 1920 in Lawrence, Kansas, USA. He was an American Режиссер, known for Night Crossing (1981), All quiet on the western front (1979), Quick before it melts (1964), Delbert Mann's first movie on record is from 1924. Delbert Mann died on November 11, 2007 in Los Angeles, California, USA. His last motion picture on file dates from 1994.

Delbert Mann Фильмография [Auszug]
1994: Lily in Winter (Режиссер), with Brian Bonsall, Natalie Cole, Marla Gibb,
1993: Incident in a small town (Режиссер), with Bernard Behrens, Walter Matthau, Harry Morgan,
1991: Incident at Baltimore (Режиссер), with Susan Blakely, Barton Heyman, Brian Kerwin,
1988: April Morning (Режиссер), with Susan Blakely, Tommy Lee Jones, Chad Lowe,
1984: Love leads the way (Режиссер), with Timothy Bottoms, Susan Dey, Gerald Hiken,
1981: Night Crossing (Режиссер), with Jane Alexander, Beau Bridges, John Hurt,
1979: All quiet on the western front (Режиссер), with Ernest Borgnine, Mark Elliott, Ian Holm,
1979: Torn between two Lovers (Режиссер), with Joe Bologna, George Peppard, Lee Remick,
1975: A girl named Sooner (Режиссер), with Richard Crenna, Susan Deer, Cloris Leachman,
1972: No place to run (Режиссер), with Herschel Bernardi, Tom Bosley, Neville Brand,
1970: Jane Eyre (Режиссер), with Susannah York,
1969: David Copperfield (Режиссер), with Richard Attenborough, Cyril Cusack, Pamela Franklin,
1968: Heidi (Режиссер), with Jennifer Edwards, Michael Redgrave, Zuleika Robson,
1968: Pink Jungle (Режиссер), with Val Avery, James Garner, Nigel Green,
1966: Mister Buddwing (Режиссер), with Paul Andor, James Garner, Suzanne Pleshette,
1964: Quick before it melts (Режиссер), with Anjanette Comer, Michael Constantine, Yvonne Craig,
1964: Dear Heart (Режиссер), with Michael Anderson jr., Patricia Barry, Charles Drake,
1963: A Gathering of Eagles (Режиссер), with Rock Hudson, Rod Taylor,
1961: La Outsider (Режиссер), with Tony Curtis, James Franciscus, Gregory Walcott,
1961: Lover come back (Режиссер), with Donna Douglas, Tony Randall, Jack Oakie,
1961: That Touch of Mink (Режиссер), with John Astin, Gig Young, Willard Sage,
1960: The dark at the top of the stairs (Режиссер), with Eve Arden, Lee Konsolving, Angela Lansbury,
1959: Middle of the night (Режиссер), with Kim Novak, Albert Dekker, Fredric March,
1958: Separate Tables (Режиссер), with Rod Taylor, Cathleen Nesbitt, Priscilla Morgan,
1958: Desire under the Elms (Режиссер), with Burl Ives, Sophia Loren, Anthony Perkins,
1957: The Bachelor's Party (Режиссер), with Don Murray, E.G. Marshall, Jack Warden,
1955: Marty (Режиссер), with Betsy Blair, Ernest Borgnine, A. Ciolli,
1951: Birth of the Movies: The Story of D.W. Griffth: From the Memoirs of Lillian Gish (Режиссер), with John Newland, Lillian Gish, Paul Mann,
1924: The Iron Horse (Актеры: Charles Crocker), Режиссер John Ford, with George O'Brien, Madge Bellamy, Charles Edward Bull,

. Poster_Separate Tables. Poster_Desire under the Elms. Poster_dark at the top of the stairs

Disclaimer
Выше информация не является исчерпывающей, но предоставить информацию в нашу базу данных на момент последнего обновления. Все данные исследования в меру моих знаний и убеждений, юридические требования, вытекающие из неправильного или недостающей информации прямо отклонено. В связи со сложившейся судебной практике в некоторых странах может нести ответственность лица, которое относится к адресам, которые могут иметь уголовно содержание или распространять далее ссылаться на такое содержание и страницы, если она не включает в себя четкие от такой ответственности. Наши ссылки ниже, были исследованы на лучшее знание и веру, но мы не можем принять в любом случае за содержание этих веб-страниц и ссылки, мы не несет никакой ответственности. Мы предоставляем этим объяснением, по аналогии со всех стран и всех языков. Если иное не отмечено, котировки в ходе обычного права, с кавычками из источников добавил. Авторские права на эти цитаты от авторов. - Delbert Mann - Biography KinoTV Movie Database (M) Check Page Rank Pagerank Anzeige