Christopher Nolan

No Photo

Režisér - Great Britain
Narodil 1970 v London

Mini-Biography:
Christopher Nolan was born circa in 1970 in London. He is an English Režisér, known for Memento (2000), Following (1999), Insomnia (2002), Christopher Nolan's first movie on record is from 1999. His last motion picture on file dates from 2017.

Christopher Nolan Filmografie [Auszug]
2017: Dunkirk (Ředitel), with , , Mark Rylance,
2013: Il Man of Steel (Příběh), Režie Zack Snyder, with , , Michael Shannon,
2010: Inception (Ředitel), with Leonardo DiCaprio, , Joseph Gordon-Levitt,
2008: The Dark Knight (Ředitel), with Christian Bale, Michael Caine, Heath Ledger,
2005: Batman begins (Ředitel), with Christian Bale, Michael Caine, Liam Neeson,
2002: Insomnia (Ředitel), with Martin Donovan, , ,
2000: Memento (Ředitel), with Carrie-Ann Moss, Joe Pantoliano, Guy Pearce,
1999: Following (Ředitel),

Ocenení [selection]

Directors Guild of America DGA 2010: Feature Film Nominee in Inception
Directors Guild of America DGA 2008: Feature Film Nominee in The Dark Knight
British Academy Film Awards BAFTA 2018: Feature Film Nominee in Dunkirk
Directors Guild of America DGA 2018: Feature Film Nominee in Dunkirk
Oscars 2018: Best Picture Nomination in Dunkirk
Oscars 2018: Best Director Nomination in Dunkirk
British Academy Film Awards BAFTA 2018: Best Director Nomination in Dunkirk

. Poster_Inception. Poster_Dunkirk

Disclaimer
Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Christopher Nolan - Biography KinoTV Movie Database (M) Check Page Rank Pagerank Anzeige