Inception

Rendező: Christopher Nolan, , USA, 2010

Plakatmotiv Inception, © Warner Bros. Pictures, Inc.


Színész és a csapat

Gyártó Warner Bros. Pictures, Inc.
Forgalmazó cég Warner Bros. Pictures, Inc.
Rendező Christopher Nolan
Forgatókönyv Christopher Nolan
Operatőr Wally Pfister
Zeneszerző Hans Zimmer
Színész Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio
Joseph Gordon-Levitt
Marion Cotillard
Marion Cotillard
Tom Hardy
Cillian Murphy
Tom Berenger
Michael Caine
Pete Postlethwaite [Maurice Fischer]

Technikai információk
Kategória: Játékfilm
Technikai információk Formátum: 35 mm - Color,Lenght: 148 minutes, 4049 méter
Hangrendszer: Ton
Vélemények (német): «Cobb ist ein professioneller Gedankendieb. Sein Talent, die Ideen und Visionen von Personen im Traum zu stehlen und an den meistbietenden zu verkaufen, macht ihn zu einem unschätzbaren Profi der Industriespionage. Doch sein neuer Auftrag ist nicht nur brandgefährlich, sondern eine echte Herausforderung für den überall gesuchten Kriminellen. Anstatt Gedanken zu stehlen, soll er diesmal einen Gedanken in das Gehirn eines aufstrebenden Managers einpflanzen. Damit könnte er dann auch endlich seine Geldsorgen loswerden.» (Dresdner Kulturmagazin)

Díjak [selection]

Directors Guild of America DGA 2010: Feature Film Nominee - Christopher Nolan

General Information

Inception is a motion picture produced in the year 2010 as a USA production. The Film was directed by Christopher Nolan, with Leonardo DiCaprio, , Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, , in the leading parts. We have currently no synopsis of this picture on file;References in Databases
KinoTV Database Nr. 66644
Disclaimer
A fenti információk nem teljes, de hogy az információt adatbázisunkban idején utolsó frissítés. Minden adat kutatott a legjobb tudásom és meggyőződésem, jogi követelések eredő hibás vagy hiányzó információk megjelenítése kifejezetten elutasítják. Mivel a jelenlegi ítélkezési gyakorlat az egyes országokban tehető felelőssé személy, amely a címeket, amelyeknek tartalma vagy büntető terjedt tovább is utalhat ilyen tartalmak és oldalak, ha nem tartalmazza egyértelműen ilyen felelősséget. A linkek alatt már kutatott a legjobb tudása és hite szerint, de nem tudjuk elfogadni semmilyen módon tartalmáért ezen oldalak és linkek már minden felelősséget. Mi biztosítja ezt a magyarázatot értelemszerűen minden országban és minden nyelven. Amennyiben külön jelölés, idézetek a rendes törvény, idézőjel a forrás hozzá. A szerzői jogok ilyen idézetek nem a szerzők. - Inception (2010) - KinoTV Movie Database (M)