Today's Suggestion on TV

Karin Himboldt

Karin Himboldt

Mini-Biography:
Karin Himboldt was born on Februar 8, 1920 in München. She was a German Színésznő, known for Die Feuerzangenbowle (1944), Quax, der Bruchpilot (1941), Bezaubernde Arabella (1959), Karin Himboldt's first movie on record is from 1940. Karin Himboldt died on Dezember 1, 2005 in Basel. Her last motion picture on file dates from 1959.
Olin 												Howland

Olin Howland

Mini-Biography:
Olin Howland was born on Februar 10, 1886 in Denver, Colorado, USA. He was an American Színész, known for Little Women (1933), Made for Each Other (1939), So big! (1932), Olin Howland's first movie on record is from 1918. Olin Howland died on September 20, 1959 in Hollywood, California, USA. His last motion picture on file dates from 1958.
Disclaimer

A fenti információk nem teljes, de hogy az információt adatbázisunkban idején utolsó frissítés. Minden adat kutatott a legjobb tudásom és meggyőződésem, jogi követelések eredő hibás vagy hiányzó információk megjelenítése kifejezetten elutasítják. Mivel a jelenlegi ítélkezési gyakorlat az egyes országokban tehető felelőssé személy, amely a címeket, amelyeknek tartalma vagy büntető terjedt tovább is utalhat ilyen tartalmak és oldalak, ha nem tartalmazza egyértelműen ilyen felelősséget. A linkek alatt már kutatott a legjobb tudása és hite szerint, de nem tudjuk elfogadni semmilyen módon tartalmáért ezen oldalak és linkek már minden felelősséget. Mi biztosítja ezt a magyarázatot értelemszerűen minden országban és minden nyelven. Amennyiben külön jelölés, idézetek a rendes törvény, idézőjel a forrás hozzá. A szerzői jogok ilyen idézetek nem a szerzők. - KinoTV.com Check Page Rank Pagerank Anzeige