George Templeton

No Photo of George Templeton
Režisér - USA
Narodil 11. listopad 1906 v Mount Vernon, Texas, USA
Zemžel 26. srpen 1980 v Los Angeles, California, USA
Mini-Biography:
George Templeton was born under the given name George Becton Templeton on November 11, 1906 in Mount Vernon, Texas, USA. He was an American Režisér, known for Trailin' West (1944), Make Me a Star (1932), Bulldog Drummond's Revenge (1937), George Templeton's first movie on record is from 1932. He was married to Frances Callaghan Templeton. George Templeton died on August 26, 1980 in Los Angeles, California, USA. His last motion picture on file dates from 1944.

Filmografie [Auszug]
1944: Trailin' West
1940: Adventure in Diamonds
1937: Bulldog Drummond's Revenge
1932: Make Me a Star


updated Mon 23. Jan. 2017

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - George Templeton - KinoTV © November 21, 2017 by Unicorn Media