Don Bluth

No Photo

Režisér - USA
Borndate unknown

Mini-Biography:
The day of birth of Don Bluth is not on record. He is an American Režisér, known for An American Tail (1985), An American Tail (1986), The Secret of Nimh (1980), Don Bluth's first movie on record is from 1980. His last motion picture on file dates from 2000.

Don Bluth Filmografie [Auszug]
2000: [] Titan A.E. (Ředitel), with Drew Barrymore, Matt Damon, Tone Loc,
1994: [/ /1] Hans Christian Andersen's Thumbelina (Ředitel),
1990: [/ /1] Rock-A-Doodle (Ředitel), with Sorrell Booke, Glen Campbell, Eddie Deezen,
1986: [/ /1] An American Tail (Ředitel),
1985: [/ /1] An American Tail (Ředitel),
1980: [/ /1] The Secret of Nimh (Ředitel),

Filmografie Don Bluth nach Kategorien

Regie Drehbuch

Disclaimer
Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Don Bluth - Biography KinoTV Movie Database Check Page Rank Pagerank Anzeige