Dimitri Tiomkin

No Photo of Dimitri Tiomkin
Zeneszerző - USA
Narodil 10. květen 1899 v St. Petersburg, Russland
Zemžel 11. listopad 1979 v London
Mini-Biography:
Dimitri Tiomkin was born on May 10, 1899 in St. Petersburg, Russland. He was an American Zeneszerző, known for Giant (1955), V pravé poledne (1952), The Sundowners (1959), Dimitri Tiomkin's first movie on record is from 1935. Dimitri Tiomkin died on November 11, 1979 in London. His last motion picture on file dates from 1967.

Filmografie [Auszug]
1967: The War Wagon
1964: 36 Hours
1963: Fifty Five Days at Peking
1961: The last sunset
1961: Guns from Navarone
1960: The Alamo
1960: The Unforgiven
1959: The Sundowners
1959: Rio Bravo
1959: Last train from Gun Hill
1958: The Old man and the sea
1957: Gunfight at the O.K. Corral
1957: Wild is the Wind
1956: Friendly persuasion
1955: Giant
1955: The land of the pharaohs
1955: The Court Martial of Billy Mitchell
1954: Dial M for Murder
1954: The adventures of Hadji-Baba
1953: Jeopardy
1952: Angel Face
1952: The Big Sky
1952: V pravé poledne (High Noon)
1951: Strangers on a train
1950: The Men

Click for Filmografie

. 1 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 12 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 20 . 23 . 26 . 30 . 33 . 35 . 37 . 38


updated Tue 08. Nov. 2016

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Dimitri Tiomkin - KinoTV © November 21, 2017 by Unicorn Media