Raquel Torres

No Photo of Raquel Torres
Herec - USA
Narodilo 11. listopad 1908 v Hermosillo, Mexico
Zemžel 10. srpen 1987 v Les Angeles, CA, USA
Mini-Biography:
Raquel Torres was born on November 11, 1908 in Hermosillo, Mexico. She was an American Herec, known for Duck Soup (1933), The Bridge of San Luis Rey (1929), Under a Texas Moon (1930), Raquel Torres's first movie on record is from 1927. Raquel Torres died on August 10, 1987 in Les Angeles, CA, USA. Her last motion picture on file dates from 1933.

Filmografie [Auszug]
1933: Duck Soup
1931: Aloha
1930: Under a Texas Moon
1930: The Sea bat
1929: The Bridge of San Luis Rey
1928: White Shadows in the South Seas
1927: Technicolor Fashion Parade

Click for Filmografie


updated Sun 22. Jun. 2014

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Raquel Torres - KinoTV © November 24, 2017 by Unicorn Media