Lupe Velez

Portrait Lupe VelezHerec - USA
Narodilo 18. červenec 1908 v San Luis Potosi, Mexico
Zemžel 13. prosinec 1944 v Beverly Hills, CA, USA

Mini-Biography:
Lupe Velez was born on July 18, 1908 in San Luis Potosi, Mexico. She was an American Herec, known for Stand and Deliver (1928), Sailors beware (1927), La Tiger Rose (1929), Lupe Velez's first movie on record is from 1927. Lupe Velez died on Dezember 13, 1944 in Beverly Hills, CA, USA. Her last motion picture on file dates from 1944.

Lupe Velez Filmografie
1944: [/ /1] Nana (Herci: Nana), Režie Roberto Gavaldón,
1943: [] Ladies' Day (Herci),
1943: [] Redhead from Manhattan (Herci),
1943: [] Mexican Spitfire's Blessed Event (Herci),
1942: [] Mexican Spitfire at Sea (Herci: Carmelita Lindsay), with Charles 'Buddy' Rogers,
1942: [] Mexican Spitfire sees a Ghost (Herci: Carmelita Lindsay), with Charles 'Buddy' Rogers,
1942: [] Mexican Spitfire Elephant (Herci),
1941: [12.26] Playmates (Herci: Carmen del Toro ), Režie David Butler, with Kay Kyser, David Butler, John Barrymore,
1941: [] The Mexican Spitfire's Baby (Herci: Carmelita Lindsay), with Charles 'Buddy' Rogers,
1941: [] Six Lessons from Madame La Zonga (Herci),
1941: [] Honolulu Lu (Herci),
1940: [] Mexican Spitfire (Herci),
1940: [] Mexican Spitfire out West (Herci),
1939: [] The Girl from Mexico (Herci),
1938: [] La Zandunga (Herci),
1937: [] Stardust (Herci), Režie Melville W. Brown, with Ben Lyon, Wallace Ford,
1937: [] High Flyers (Herci),
1936: [] Gypsy Melody (Herci),
1935: [] The Morals of Marcus (Herci),
1934: [] Laughing Boy (Herci: Slim Girl), Režie W. S. Van Dyke, with William B. Davidson, Ramon Novarro, Catalina Rambula,
1934: [] Palooka (Herci: Nina Madero), Režie Benjamin Stoloff, with Jimmy Durante, Stuart Erwin,
1934: [] Strictly Dynamite (Herci),
1933: [] Hot Pepper (Herci),
1932: [12.16] The Half Naked Truth (Herci: Teresita), Režie Gregory La Cava, with Lee Tracy, Eugene Pallette,
1932: [10.01] Kongo (Herci), Režie William J. Cowen, with Walter Huston, Virginia Bruce,
1932: [] Hombres de mi vida (Herci),
1932: [] The Broken Wing (Herci),
1932: [] The Kongo (Herci), Režie Richard Thorpe, with Jacqueline Logan, Walter Miller,
1931: [09.05] The Squaw Man (Herci: Naturich), Režie Cecil B. DeMille, with Warner Baxter, Eleanor Boardman,
1931: [] Resurrection (Herci), Režie William Keighley,
1931: [] Resurrección (Herci),
1931: [] The Cuban Love Song (Herci), Režie W. S. Van Dyke, with , Ernest Torrence,
1930: [] Oriente y occidente (Herci),
1930: [] The Storm (Herci: Manette Fachard), Režie William Wyler, with Paul Cavanagh, William Boyd,
1930: [] East Is West (Herci), Režie Monta Bell,
1930: [03.15] Hell Harbor (Herci: Anita Morgan), Režie Henry King, with Jean Hersholt,
1929: [/ /1] La Tiger Rose (Herci: Rose), Režie George Fitzmaurice, with Monte Blue, , Louis Mercier,
1929: [] Where East is East (Herci: Toyo Haynes), Režie Tod Browning, with Lon Chaney, ,
1929: [03.30] Wolf Song (Herci: Lola Salazar), Režie Victor Fleming, with Gary Cooper, Louis Wolheim,
1929: [01.22] Lady of the Pavements (Herci: Nanon del Rayon), Režie D.W. Griffith, with Henry Armetta, William Boyd, Albert Conti,
1928: [/ /1] Stand and Deliver (Herci: Jania), Režie Donald Crisp, with Rod La Rocque, Charles Stevens, Clarence Burton,
1927: [/ /1] Sailors beware (Herci: /xx/), Režie Fred Guiol, Hal Yates, with , Barbara Pierce,
1927: [] The Gaucho (Herci: The Mountain Girl), Režie F. Richard Jones, with Douglas Fairbanks, Eve Southern,
1927: [] What Momen did for Me (Herci: /xx/), Režie James Parrott, with Charley Chase, Gale Henry, ,

. 21 . 37

Filmografie Lupe Velez nach Kategorien

Darsteller

Lupe Velez in other Database records:

Disclaimer

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Lupe Velez - KinoTV