Dorothy Vernon

No Photo of Dorothy Vernon
Herec - USA
Narodilo 11. listopad 1875 v Deutschland
Zemžel 28. říjen 1970 v Granada Hills, California, USA

** This site has moved... **


Mini-Biography:
Dorothy Vernon was born on November 11, 1875 in Germany. She was an American Herec, known for Jeanne Eagles (1957), Tenderloin (1928), State's Attorney (1932), Dorothy Vernon's first movie on record is from 1920. Dorothy Vernon died on October 28, 1970 in Granada Hills, California, USA. Her last motion picture on file dates from 1957.

Filmografie [Auszug]
1957: Jeanne Eagles
1932: State's Attorney
1928: Tenderloin
1926: Twinkletoes
1920: A Cigarette Maker's Romance

. 5


updated Mon 08. Jan. 2018

Disclaimer
Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Dorothy Vernon - KinoTV © February 18, 2018 by Unicorn Media