Kurt Vonnegut

Portrait Kurt Vonnegut, Archiv KinoTVSzerző - USA
Születés 11. november 1922 a Indianapolis, Indiana, US
Halálozás 11. április 2007 a New York, NY, US

** This site has moved... **


Mini-Biography:
Kurt Vonnegut was born on November 11, 1922 in Indianapolis, Indiana, US. He was an American Szerző, known for Slaughterhouse Five (1972), Slapstick (1982), Kurt Vonnegut's first movie on record is from 1972. Kurt Vonnegut died on April 11, 2007 in New York, NY, US. His last motion picture on file dates from 1982.

Filmográfia [Auszug]
1982: Slapstick
1972: Slaughterhouse Five


updated Tue 25. Apr. 2017

Disclaimer
- Auf Grund eventuell ungeklärter Ansprüche eines eventuellen Inhabers von Rechten an einem eventuell vorliegenden Photo oder aus einem anderen Bild durch Bildbearbeitung auf dieses Portraits von Kurt Vonnegut als Portrait zugeschnittenen Bildes ist eine Wiedergabe des Portraits von Kurt Vonnegut bis zu einer Klärung der Rechtslage für dieses Bild nicht möglich.
A fenti információk nem teljes, de hogy az információt adatbázisunkban idején utolsó frissítés. Minden adat kutatott a legjobb tudásom és meggyőződésem, jogi követelések eredő hibás vagy hiányzó információk megjelenítése kifejezetten elutasítják. Mivel a jelenlegi ítélkezési gyakorlat az egyes országokban tehető felelőssé személy, amely a címeket, amelyeknek tartalma vagy büntető terjedt tovább is utalhat ilyen tartalmak és oldalak, ha nem tartalmazza egyértelműen ilyen felelősséget. A linkek alatt már kutatott a legjobb tudása és hite szerint, de nem tudjuk elfogadni semmilyen módon tartalmáért ezen oldalak és linkek már minden felelősséget. Mi biztosítja ezt a magyarázatot értelemszerűen minden országban és minden nyelven. Amennyiben külön jelölés, idézetek a rendes törvény, idézőjel a forrás hozzá. A szerzői jogok ilyen idézetek nem a szerzők. - Kurt Vonnegut - KinoTV © February 18, 2018 by Unicorn Media