Kurt Vonnegut

Portrait Kurt Vonnegut
Szerző - USA
Születés 11. november 1922 a Indianapolis, Indiana, US
Halálozás 11. április 2007 a New York, NY, US

Mini-Biography:
Kurt Vonnegut was born on November 11, 1922 in Indianapolis, Indiana, US. He was an American Szerző, known for Slaughterhouse Five (1972), Slapstick (1982), Kurt Vonnegut's first movie on record is from 1972. Kurt Vonnegut died on April 11, 2007 in New York, NY, US. His last motion picture on file dates from 1982.

Kurt Vonnegut Filmográfia [Auszug]
1982: [/ /1] Slapstick (ötlet ), Rendező Steven Paul, a John Abbott, Jim Backus, Marty Feldman,
1972: [03.15] Slaughterhouse Five (ötlet ), Rendező George Roy Hill, a Nick Belle, Henry Bumstead, Kevin Conway,

Filmográfia Kurt Vonnegut nach Kategorien

Story

Disclaimer
- Auf Grund eventuell ungeklärter Ansprüche eines eventuellen Inhabers von Rechten an einem eventuell vorliegenden Photo oder aus einem anderen Bild durch Bildbearbeitung auf dieses Portraits von Kurt Vonnegut als Portrait zugeschnittenen Bildes ist eine Wiedergabe des Portraits von Kurt Vonnegut bis zu einer Klärung der Rechtslage für dieses Bild nicht möglich.
A fenti információk nem teljes, de hogy az információt adatbázisunkban idején utolsó frissítés. Minden adat kutatott a legjobb tudásom és meggyőződésem, jogi követelések eredő hibás vagy hiányzó információk megjelenítése kifejezetten elutasítják. Mivel a jelenlegi ítélkezési gyakorlat az egyes országokban tehető felelőssé személy, amely a címeket, amelyeknek tartalma vagy büntető terjedt tovább is utalhat ilyen tartalmak és oldalak, ha nem tartalmazza egyértelműen ilyen felelősséget. A linkek alatt már kutatott a legjobb tudása és hite szerint, de nem tudjuk elfogadni semmilyen módon tartalmáért ezen oldalak és linkek már minden felelősséget. Mi biztosítja ezt a magyarázatot értelemszerűen minden országban és minden nyelven. Amennyiben külön jelölés, idézetek a rendes törvény, idézőjel a forrás hozzá. A szerzői jogok ilyen idézetek nem a szerzők. - Kurt Vonnegut - Biography KinoTV Movie Database Check Page Rank Pagerank Anzeige