Frederick Vroom

No Photo of Frederick Vroom
Herec - Canada
Narodil 11. listopad 1857 v Clement, Nova Scotia, Canada
Zemžel 24. červen 1942 v Hollywood, California, USA
Mini-Biography:
Frederick Vroom was born under the given name Frederic William Vroom on November 11, 1857 in Clement, Nova Scotia, Canada. He was a Canadian Herec, known for The General (1926), The Navigator (1924), The Gown of Destiny (1918), Frederick Vroom's first movie on record is from 1913. He was married to Florence. Frederick Vroom died on June 24, 1942 in Hollywood, California, USA. His last motion picture on file dates from 1926.

Filmografie [Auszug]
1926: The General
1924: The Navigator
1924: The Reckless Age
1923: The Day of Faith
1922: Fourteenth Lover
1921: The Millionaire
1920: 813
1919: The Pleasant Devil
1919: The Island of Intrigue
1919: Secret Marriage
1919: Fighting Through
1918: She Hired a Husband
1918: I love you
1918: Betty Takes a Hand
1918: The Gown of Destiny
1917: A Bold Deception
1915: Fighting Bob
1915: A Gentleman of Leisure
1914: The Tie That Binds
1914: Ruy Blas
1913: The Hendrick's Divorce

Click for Filmografie

. 21


updated Tue 17. Oct. 2017

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Frederick Vroom - KinoTV © November 18, 2017 by Unicorn Media