Jonathan Winters

No Photo of Jonathan Winters
Herec, Scénárista, Editor - USA
Narodil 11. listopad 1925 v Dayton, Ohio, USA
Zemžel 11. duben 2013 v Montecito, California, USA
Mini-Biography:
Jonathan Winters was born on November 11, 1925 in Dayton, Ohio, USA. He was an American Herec, Scénárista, Editor, known for Penelope (1966), It's a Mad, Mad, Mad World (1963), The Shadow (1993), Jonathan Winters's first movie on record is from 1963. Jonathan Winters died on April 11, 2013 in Montecito, California, USA. His last motion picture on file dates from 2011.

Filmografie [Auszug]
2011: The Smurfs
1993: The Shadow
1966: Penelope
1966: The Russians are coming, the Russians are coming
1965: The Loved One
1963: It's a Mad, Mad, Mad World


updated Thu 20. Mar. 2014

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Jonathan Winters - KinoTV © November 23, 2017 by Unicorn Media