Ida Wüst

No Photo of Ida Wüst
Herec - Německo
Narodilo 3. leden 1884 v Wiesbaden
Zemžel 4. listopad 1958 v Ost-Berlin
Mini-Biography:
Ida Wüst was born on Januar 3, 1884 in Wiesbaden. She was a German Herec, known for Die Barrings (1955), Die Beiden Schwestern (1943), Die blonde Carmen (1935), Ida Wüst's first movie on record is from 1912. Ida Wüst died on November 4, 1958 in Ost-Berlin. Her last motion picture on file dates from 1956.
Zivotopisné poznámky (v němčině): nach anderen Quellen am 10. Oktober 1884 in Frankfurt geboren,
Schauspielschule von Thessa Klinghammer in Frankfurt, 1900 erste Auftritte am
Stadttheater Colmar, Bis 1923 mit Bruno Kastner ver... Zivotopisné poznámky

Filmografie [Auszug]
1956: Roter Mohn
1955: Die Barrings
1955: Die Herrin vom Sölderhof
1954: Sonne über der Adria
1954: Die süssesten Früchte
1953: Tante Jutta aus Kalkutta
1952: Ich warte auf Dich
1951: Heimat, deine Sterne
1951: Eva im Frack
1950: Taxi-Gattin
1950: Wenn Männer schwindeln
1950: Es begann um Mitternacht
1945: Das Gesetz der Liebe
1944: Die Brüder Noltenius
1944: Schuss um Mitternacht
1943: Die Beiden Schwestern
1943: Geliebter Schatz
1941: Sein Sohn
1941: Hauptsache glücklich
1940: Wunschkonzert
1940: Die unvollkommene Liebe
1940: Sieben Jahre Pech
1939: Die Rote Mühle
1939: Die kluge Schwiegermutter
1939: Zwei Welten

Click for Filmografie

. 147


updated Wed 03. Jan. 2018

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Ida Wüst - KinoTV © January 16, 2018 by Unicorn Media