Luca Zingaretti

No Photo of Luca Zingaretti
Herec - Italy
Narodil 11. listopad 1961 v Roma
Mini-Biography:
Luca Zingaretti was born on November 11, 1961 in Roma. He is an Italian Herec, known for Vite Strozzate (1996), Artemisia (1997), The Bible - Jesus (1999), Luca Zingaretti's first movie on record is from 1996. His last motion picture on file dates from 2008.

Filmografie [Auszug]
2008: Sanguepazzo
2007: Mio fratello è figlio unico
1999: The Bible - Jesus
1997: Artemisia
1997: Kidnapping - Ein Vater schlägt zurück
1997: La Piovra VIII - Lo scandalo
1996: Vite Strozzate

Click for Filmografie

. 7


updated Tue 10. Apr. 2012

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Luca Zingaretti - KinoTV © November 23, 2017 by Unicorn Media