Doane Harrison

No Photo of Doane Harrison
Editor - USA
Narodil 19. září 1894 v Paw Paw, Michigan, US
Zemžel 11. listopad 1968 v Riverside, CA, US
Mini-Biography:
Doane Harrison was born on September 19, 1894 in Paw Paw, Michigan, US. He was an American Editor, known for Arise, My Love (1940), Five graves to Cairo (1943), Midnight (1939), Doane Harrison's first movie on record is from 1928. Doane Harrison died on November 11, 1968 in Riverside, CA, US. His last motion picture on file dates from 1943.

Filmografie [Auszug]
1943: Five graves to Cairo
1940: Arise, My Love
1939: Midnight
1937: Easy Living
1929: This Thing Called Love
1928: The Spieler

. 4 . 6


updated Sat 09. Aug. 2014

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Doane Harrison - KinoTV © November 20, 2017 by Unicorn Media