David Oliver

No Photo of David Oliver
Producer - Německo
Narodil 15. květen 1880 v Unizh, Galicia
Zemžel 11. listopad 1947 v London, England
Mini-Biography:
David Oliver was born on May 15, 1880 in Unizh, Galicia. He was a German Producer, known for Florians Tante (1916), Der müde Theodor (1918), Dorritchens Vergnügungsreise (1916), David Oliver's first movie on record is from 1915. David Oliver died on November 11, 1947 in London, England. His last motion picture on file dates from 1919.

Filmografie [Auszug]
1919: Ein Fixer Junge
1919: Wie man zu einer Braut kommt
1919: Otto Tastenschwingers Verlobung
1919: Der Weiberfeind
1918: Der siebente Kuss
1918: Scheidung ausgeschlossen
1918: Die Testamentsheirat
1918: Der müde Theodor
1918: Sie gewinnt sich ihren Mann
1917: Gesucht ein Mann, der ein Mann ist
1917: Das Wäschermädel Seiner Durchlaucht
1917: Onkelchens Liebling
1917: Ballzauber
1917: Ein Jagdausflug nach Berlin
1917: Das Fräulein von der Kavallerie
1917: Die Nacht des 24. August
1917: Die Männerfeindin
1917: Der Herr Assessor
1917: Paulchen, der Mohrenknabe
1916: Dorrits Eheglück
1916: Dorrit bekommt 'ne Lebensstellung
1916: Dorritchens Vergnügungsreise
1916: Fliegende Schatten
1916: Sabina
1916: Die Nixenkönigin

Click for Filmografie


updated Thu 21. Sep. 2017

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - David Oliver - KinoTV © November 18, 2017 by Unicorn Media