Winifred Kingston

No Photo of Winifred Kingston
Herec - USA
Narodilo 11. listopad 1894 v England
Zemžel 2. březen 1967 v La Jolla, California, USA
Mini-Biography:
Winifred Kingston was born on November 11, 1894 in England. She was an American Herec, known for The Virginian (1914), Davy Crockett (1916), The Squaw Man (1914), Winifred Kingston's first movie on record is from 1914. Winifred Kingston died on March 2, 1967 in La Jolla, California, USA. Her last motion picture on file dates from 1920.

Filmografie [Auszug]
1920: The Corsican Brothers
1917: The Spy
1916: The Parson of Panamint
1916: Davy Crockett
1916: Ben Blair
1916: The Call of the Cumberlands
1915: The Gentleman from Indiana
1915: Captain Courtesy
1915: The Love Route
1914: Cameo Kirby
1914: The Virginian
1914: The Call of the North
1914: Brewster's Millions
1914: The Squaw Man
1914: Paid in Full
1914: Soldiers of Fortune

Click for Filmografie

. 3 . 13 . 14


updated Mon 24. Apr. 2017

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Winifred Kingston - KinoTV © November 21, 2017 by Unicorn Media