Marjorie Ellison

No Photo of Marjorie Ellison
Herec - USA
Borndate unknown v Missouri, USA
Zemžel 11. listopad 1964 v Los Angeles, California, USA
Mini-Biography:
The day of birth of Marjorie Ellison is not on record. She was born in Missouri, USA. She was an American Herec, known for The Necklace of Rameses (1914), The Finishing Touch (1916), Ranson's Folly (1915), Marjorie Ellison's first movie on record is from 1914. Marjorie Ellison died on November 11, 1964 in Los Angeles, California, USA. Her last motion picture on file dates from 1916.

Filmografie [Auszug]
1916: The Finishing Touch
1916: The Gilded Spider
1916: Tangled Hearts
1916: The Grip of Jealousy
1915: An Unwilling Thief
1915: The Call of the City
1915: Ranson's Folly
1915: The Way Back
1915: The Breaks of the Game
1915: Through Turbulent Waters
1915: A Hazardous Courtship
1915: His Convert
1915: Greater Than Art
1915: The Cook's Mistake
1915: Music in Flats
1915: The Pest of the Neighborhood
1915: From a Life of Crime
1915: Olive's Greatest Opportunity
1915: Olive and the Heirloom
1915: Found - A Flesh Reducer
1915: The terrible trunk
1915: A Weighty Matter for a Detective
1915: Olive's Manufactured Mother
1914: What Could She do?
1914: Sheep's Clothing

Click for Filmografie

. 34


updated Fri 02. Sep. 2016

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Marjorie Ellison - KinoTV © November 18, 2017 by Unicorn Media