Catherine Breillat

No Photo of Catherine Breillat
Scénárista, Režisér, Herec - France
Borndate unknown

Filmografie:

Ředitel

1. (1976) Une vraie jeune fille
2. (1987) 36 Fillette / /19
3. (1998) Romance
4. (2000) A ma soeur
5. (2009) Barbe bleue

Napsal

1. (1982) Gli occhi, la bocca , Režie: Marco Bellocchio / /19
2. (1987) 36 Fillette , Režie: Catherine Breillat / /19
3. (1998) Romance , Režie: Catherine Breillat
4. (2009) Barbe bleue , Režie: Catherine Breillat

Herci

1. (2002) Une femme de ménage [Constance] , Režie: Claude Berri


updated Wed 09. Sep. 2015

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Catherine Breillat - KinoTV © November 22, 2017 by Unicorn Media