Mae Gaston

No Photo of Mae Gaston
Herec - USA
Narodilo 11. listopad 1885 v Boston, Massachusetts, USA
Zemžel 27. květen 1962 v Sonoma, California, USA
Mini-Biography:
Mae Gaston was born under the given name Mary Lloyd Warrener on November 11, 1885 in Boston, Massachusetts, USA. She was an American Herec, known for Bill joins the W.W.W.s (1914), The Tear that burned (1914), Rose Leaves (1915), Mae Gaston's first movie on record is from 1914. Mae Gaston died on May 27, 1962 in Sonoma, California, USA. Her last motion picture on file dates from 1918.

Filmografie [Auszug]
1918: The Craving
1917: John Ermine of Yellowstone
1917: Who Was the Other Man?
1917: The Painted Lie
1916: The Spite Husband
1916: The Haunting Symphony
1916: The Wasted Years
1916: His Return
1915: Father and the Boys
1915: Rose Leaves
1915: Balance
1915: The Lone Star Rush
1914: Ethel Has a Steady
1914: The Tear that burned
1914: Ethel's Roof Party
1914: Bill joins the W.W.W.s
1914: Bill Takes a Lady Out to Lunch... Never Again

Click for Filmografie

. 17


updated Thu 24. Aug. 2017

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Mae Gaston - KinoTV © November 24, 2017 by Unicorn Media