Peter von Bagh

Portrait Peter von BaghRendező, Filmhistoriker, Szerző, Színész - FI
Születés 29. augusztus 1943 a Helsinki
Halálozás 17. szeptember 2014 a Finland

Mini-Biography:
Peter von Bagh was born under the given name Kari Peter Conrad von Bagh on August 29, 1943 in Helsinki. He was Rendező, Filmhistoriker, Szerző, Színész, known for Peter von Bagh's first movie on record is from . Peter von Bagh died on September 17, 2014 in Finland. His last motion picture on file dates from .

Peter von Bagh Filmográfia [Auszug]

Filmográfia Peter von Bagh nach Kategorien

Peter von Bagh in other Database records:

Disclaimer
- Auf Grund eventuell ungeklärter Ansprüche eines eventuellen Inhabers von Rechten an einem eventuell vorliegenden Photo oder aus einem anderen Bild durch Bildbearbeitung auf dieses Portraits von Peter von Bagh als Portrait zugeschnittenen Bildes ist eine Wiedergabe des Portraits von Peter von Bagh bis zu einer Klärung der Rechtslage für dieses Bild nicht möglich.
A fenti információk nem teljes, de hogy az információt adatbázisunkban idején utolsó frissítés. Minden adat kutatott a legjobb tudásom és meggyőződésem, jogi követelések eredő hibás vagy hiányzó információk megjelenítése kifejezetten elutasítják. Mivel a jelenlegi ítélkezési gyakorlat az egyes országokban tehető felelőssé személy, amely a címeket, amelyeknek tartalma vagy büntető terjedt tovább is utalhat ilyen tartalmak és oldalak, ha nem tartalmazza egyértelműen ilyen felelősséget. A linkek alatt már kutatott a legjobb tudása és hite szerint, de nem tudjuk elfogadni semmilyen módon tartalmáért ezen oldalak és linkek már minden felelősséget. Mi biztosítja ezt a magyarázatot értelemszerűen minden országban és minden nyelven. Amennyiben külön jelölés, idézetek a rendes törvény, idézőjel a forrás hozzá. A szerzői jogok ilyen idézetek nem a szerzők. - Peter von Bagh - KinoTV