Giovanni Casaleggio

No Photo of Giovanni Casaleggio
Herec, Režisér - Italy
Narodil 29. červen 1876 v Torino, Piemonte, Italia
Zemžel 11. listopad 1955 v Torino, Piemonte, Italia
Also known as : Giannetto Casaleggio,

Mini-Biography:
Giovanni Casaleggio was born on June 29, 1876 in Torino, Piemonte, Italia. He was an Italian Herec, Režisér, known for I segreti dell'anima (1912), La caduta di Troia (1911), Padre (1912), Giovanni Casaleggio's first movie on record is from 1911. Giovanni Casaleggio died on November 11, 1955 in Torino, Piemonte, Italia. His last motion picture on file dates from 1918.

Filmografie [Auszug]
1918: L' albergo dei miserabili
1918: Le due orfanelle di Torino
1917: Il caporal Simon
1917: Voluttà di morte
1917: La figlia della tempesta
1917: Tua per la vita
1916: Medusa velata
1916: L' Amazzone macabra
1916: Bacio di Morte
1916: L' enigma di Cagliostro
1916: Madre martire
1914: Per un'ora d'amore
1914: La rivincita
1913: Il gioiello della regina
1913: Disperato abbandono
1913: Smascherato!
1913: Ombra del male
1912: Padre
1912: I segreti dell'anima
1911: La caduta di Troia

Click for Filmografie


updated Tue 18. Jul. 2017

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Giovanni Casaleggio - KinoTV © November 21, 2017 by Unicorn Media