Maurice Leblanc

No Photo of Maurice Leblanc
Scénárista - France
Narodil 11. listopad 1864 v Rouen, France
Zemžel 6. listopad 1941 v Perpignan, France
Mini-Biography:
Maurice Leblanc was born under the given name Marie Émile Maurice Leblanc on November 11, 1864 in Rouen, France. He was a French Scénárista, known for 813 (1922), 813 (1920), Arsene Lupin (1916), Maurice Leblanc's first movie on record is from 1916. Maurice Leblanc died on November 6, 1941 in Perpignan, France. His last motion picture on file dates from 1922.

Filmografie [Auszug]
1922: 813
1920: 813
1919: The Teeth of the Tiger
1916: Arsene Lupin


updated Tue 20. Jun. 2017

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Maurice Leblanc - KinoTV © November 21, 2017 by Unicorn Media