Russell Mack

No Photo of Russell Mack
Režisér - USA
Narodil 11. listopad 1892 v Oneonta, New York, USA
Zemžel 1. červen 1972 v New York City, New York, USA
Mini-Biography:
Russell Mack was born on November 11, 1892 in Oneonta, New York, USA. He was an American Režisér, known for Hollywood Party (1934), Second Wife (1930), Lonely Wives (1931), Russell Mack's first movie on record is from 1930. Russell Mack died on June 1, 1972 in New York City, New York, USA. His last motion picture on file dates from 1934.

Filmografie [Auszug]
1934: Hollywood Party
1934: The Meanest Gal in Town
1932: Once in a Lifetime
1932: Scandal for Sale
1932: The All-American
1931: The Spirit of Notre Dame
1931: Heaven on Earth
1931: Private Jones
1931: Lonely Wives
1930: Night Work
1930: Big Money
1930: Second Wife

Click for Filmografie

. 13


updated Mon 21. Mar. 2011

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Russell Mack - KinoTV © November 21, 2017 by Unicorn Media