-
Narodil
Zemžel

Filmografie [Auszug]
1943: [] Čtrnáctý u stolu (Produkce), Režie Oldrich Novy, Antonín Zelenka,
1942: [12.10] Kníze Václav (Produkce), Režie František Čáp, with , Karel Höger,
1941: [00.00] Nocní motýl (Produkce), Režie František Čáp, with , Svatopluk Benes, ,
1941: [] Preludium (Produkce), Režie František Čáp,
1941: [00.00] Jan Cimbura (Produkce), Režie František Čáp,
1940: [08.02] Panna (Produkce), Režie František Čáp, with Vera Ferbasová, Sasa Rasilov, ,
1925: [11.27] Lucerna (Produkce), Režie Karel Lamač, with , Anny Ondra, Karel Lamač,
1918: [] Kozlonoh (Produkce), Režie Olga Rautenkranzová, with , Olga Rautenkranzová, ,
1918: [] Učitel orientálních jazyků (Produkce), Režie Olga Rautenkranzová, Jan Stanislav Kolár, with , Josef Rovenský, Olga Rautenkranzová,
1917: [] Prazstí Adamité (Produkce), Režie Antonín Fencl, with , , Ada Karlovský,

. 4

Filmografie nach Kategorien

Produktion Verleih

in other Database records:

Disclaimer
Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - - KinoTV