Boris Borisov

No Photo of Boris Borisov
Herec - Russia
Narodil 1872
Zemžel 11. listopad 1939
Also known as : Борис Самойлович Борисов,

Mini-Biography:
Boris Borisov was born in 1872. He was a Russian Herec, known for Oborona Sevastopolja (1911), Leon Drej (1915), Zhenshchina zakhochet - chjorta obmorochit (1914), Boris Borisov's first movie on record is from 1911. Boris Borisov died on November 11, 1939. His last motion picture on file dates from 1915.

Filmografie [Auszug]
1915: Leon Drej
1914: Bljustitel nravstvjennosti
1914: Zhenshchina zakhochet - chjorta obmorochit
1911: Oborona Sevastopolja


updated Tue 20. Jun. 2017

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Boris Borisov - KinoTV © November 17, 2017 by Unicorn Media