Floyd Buckley

No Photo of Floyd Buckley
Herec - USA
Narodil 21. říjen 1877 v Chatham, New York, USA
Zemžel 11. listopad 1956 v New York, New York, USA
Mini-Biography:
Floyd Buckley was born on October 21, 1877 in Chatham, New York, USA. He was an American Herec, known for The Exploits of Elaine (1914), Pearl of the Army (1916), The Fatal Ring (1917), Floyd Buckley's first movie on record is from 1914. Floyd Buckley died on November 11, 1956 in New York, New York, USA. His last motion picture on file dates from 1918.

Filmografie [Auszug]
1918: The House of Hate
1917: The Avenging Trail
1917: The Fatal Ring
1917: God's Law and Man's
1917: Patria
1916: Pearl of the Army
1914: The Exploits of Elaine

Click for Filmografie

. 7


updated Wed 19. Jul. 2017

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Floyd Buckley - KinoTV © November 24, 2017 by Unicorn Media