Frank Newburg

No Photo of Frank Newburg
Herec, Režisér, Operatőr - USA
Narodil 9. říjen 1886 v Philadephia, Pennsylvania, USA
Zemžel 11. listopad 1969 v Woodland Hills, California, USA
Also known as : Francis Newburg, Francis Newberg,

Mini-Biography:
Frank Newburg was born on October 9, 1886 in Philadephia, Pennsylvania, USA. He was an American Herec, Režisér, Operatőr, known for A Dixie Mother (1913), The Crimson Stain (1913), The Tenderfoot's Luck (1913), Frank Newburg's first movie on record is from 1911. He was married to Jane Novak and Laura Oakley. Frank Newburg died on November 11, 1969 in Woodland Hills, California, USA. His last motion picture on file dates from 1918.

Filmografie [Auszug]
1918: Unexpected Places
1917: The Fuel of Life
1916: The Iron Hand
1916: The Windward Anchor
1916: Her Dream Man
1916: Missy
1915: The Bride of the Nancy Lee
1915: The Yellow Star
1915: The Mystery of the Tapestry Room
1914: The Spirit of the Conqueror: Or The Napoleon of Labor
1914: The Story of Diana
1914: The Story of Cupid
1914: The Story of Venus
1913: The Open Door
1913: The Cipher Message
1913: When May Weds December
1913: Hoodooed on his wedding Day
1913: The Tenderfoot's Luck
1913: The Crimson Stain
1913: The raiders from Double L Ranch
1913: A Dixie Mother
1912: The Lady of the Lake
1912: Winning Is Losing
1912: Caught in the Rain
1911: Heroes of the Mutiny

Click for Filmografie


updated Mon 23. Oct. 2017

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Frank Newburg - KinoTV © November 24, 2017 by Unicorn Media