Giulio Questi

Portrait Giulio QuestiSzínész, Rendező, Szerző - Italy
Születés 18. március 1924 a Bergamo
Halálozás 3. december 2014 a Roma

Mini-Biography:
Giulio Questi was born on March 18, 1924 in Bergamo. He was an Italian Színész, Rendező, Szerző, known for Signore e Signori (1965), Giulio Questi's first movie on record is from 1965. Giulio Questi died on Dezember 3, 2014 in Roma. His last motion picture on file dates from 1965.

Giulio Questi Filmográfia [Auszug]
1965: [] Signore e Signori (Színész: Franco Zaccaria), Rendező Pietro Germi, a Virna Lisi, Gastone Moschin, Nora Ricci,

Filmográfia Giulio Questi nach Kategorien

Darsteller

Giulio Questi in other Database records:

Disclaimer
- Auf Grund eventuell ungeklärter Ansprüche eines eventuellen Inhabers von Rechten an einem eventuell vorliegenden Photo oder aus einem anderen Bild durch Bildbearbeitung auf dieses Portraits von Giulio Questi als Portrait zugeschnittenen Bildes ist eine Wiedergabe des Portraits von Giulio Questi bis zu einer Klärung der Rechtslage für dieses Bild nicht möglich.
A fenti információk nem teljes, de hogy az információt adatbázisunkban idején utolsó frissítés. Minden adat kutatott a legjobb tudásom és meggyőződésem, jogi követelések eredő hibás vagy hiányzó információk megjelenítése kifejezetten elutasítják. Mivel a jelenlegi ítélkezési gyakorlat az egyes országokban tehető felelőssé személy, amely a címeket, amelyeknek tartalma vagy büntető terjedt tovább is utalhat ilyen tartalmak és oldalak, ha nem tartalmazza egyértelműen ilyen felelősséget. A linkek alatt már kutatott a legjobb tudása és hite szerint, de nem tudjuk elfogadni semmilyen módon tartalmáért ezen oldalak és linkek már minden felelősséget. Mi biztosítja ezt a magyarázatot értelemszerűen minden országban és minden nyelven. Amennyiben külön jelölés, idézetek a rendes törvény, idézőjel a forrás hozzá. A szerzői jogok ilyen idézetek nem a szerzők. - Giulio Questi - KinoTV