William Alland

No Photo of William Alland
Scénárista, Producer, Herec, Režisér - USA
Narodil 4. březen 1916 v Delmar, Delaware, USA
Zemžel 11. listopad 1997 v Long Beach, CA, USA
Mini-Biography:
William Alland was born on March 4, 1916 in Delmar, Delaware, USA. He was an American Scénárista, Producer, Herec, Režisér, known for This Island Earth (1954), The Rare Breed (1965), Citizen Kane (1941), William Alland's first movie on record is from 1941. William Alland died on November 11, 1997 in Long Beach, CA, USA. His last motion picture on file dates from 1965.

Filmografie [Auszug]
1965: The Rare Breed
1964: The Lively Set
1957: The Land unknown
1955: The Revenge of the Creature
1954: This Island Earth
1953: The Lawless Breed
1952: The black castle
1952: Flesh and Fury
1952: The Treasure of Lost Canyon
1948: Macbeth
1947: The Lady from Shanghai
1941: Citizen Kane

Click for Filmografie

. 6 . 9 . 11 . 12


updated Thu 14. May. 2009

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - William Alland - KinoTV © November 20, 2017 by Unicorn Media