Cristina Deutekom

Portrait Cristina DeutekomSzínésznő - NL
Születés 28. augusztus 1931 a Amsterdam
Halálozás 7. augusztus 2014 a Amsterdam

Mini-Biography:
Cristina Deutekom was born under the given name Christine Engel on August 28, 1931 in Amsterdam. She was Színésznő, known for Nabucco (1977), Cristina Deutekom's first movie on record is from 1977. She was married to Jaap Deutekom. Cristina Deutekom died on August 7, 2014 in Amsterdam. Her last motion picture on file dates from 1977.

Cristina Deutekom Filmográfia [Auszug]
1977: [] Nabucco (Színész: Abigaille), Rendező Luca Ronconi, a , ,

Filmográfia Cristina Deutekom nach Kategorien

Darsteller

Cristina Deutekom in other Database records:

Disclaimer
- Auf Grund eventuell ungeklärter Ansprüche eines eventuellen Inhabers von Rechten an einem eventuell vorliegenden Photo oder aus einem anderen Bild durch Bildbearbeitung auf dieses Portraits von Cristina Deutekom als Portrait zugeschnittenen Bildes ist eine Wiedergabe des Portraits von Cristina Deutekom bis zu einer Klärung der Rechtslage für dieses Bild nicht möglich.
A fenti információk nem teljes, de hogy az információt adatbázisunkban idején utolsó frissítés. Minden adat kutatott a legjobb tudásom és meggyőződésem, jogi követelések eredő hibás vagy hiányzó információk megjelenítése kifejezetten elutasítják. Mivel a jelenlegi ítélkezési gyakorlat az egyes országokban tehető felelőssé személy, amely a címeket, amelyeknek tartalma vagy büntető terjedt tovább is utalhat ilyen tartalmak és oldalak, ha nem tartalmazza egyértelműen ilyen felelősséget. A linkek alatt már kutatott a legjobb tudása és hite szerint, de nem tudjuk elfogadni semmilyen módon tartalmáért ezen oldalak és linkek már minden felelősséget. Mi biztosítja ezt a magyarázatot értelemszerűen minden országban és minden nyelven. Amennyiben külön jelölés, idézetek a rendes törvény, idézőjel a forrás hozzá. A szerzői jogok ilyen idézetek nem a szerzők. - Cristina Deutekom - KinoTV