Renato Castellani

No Photo

Režisér, Scénárista - Italy
Narodil 4. září 1913 v Finale Ligure
Zemžel 28. prosinec 1985 v Roma

Mini-Biography:
Renato Castellani was born on September 4, 1913 in Finale Ligure. He was an Italian Režisér, Scénárista, known for Questi Fantasmi (1968), Due soldi di Speranza (1951), Castelli in aria (1938), Renato Castellani's first movie on record is from 1938. Renato Castellani died on Dezember 28, 1985 in Roma. His last motion picture on file dates from 1979.

Renato Castellani Filmografie [Auszug]
1979: [/ /1] Verdi (Ředitel), with Jan Niklas,
1978: [] Il furto della Gioconda (Ředitel), with Enzo Cerusico, Pinuccio Ardia, Gigi Ballista,
1972: [/ /1] La Vita di Leonardo da Vinci (Ředitel), with , Glauco Onorato, Anna Odessa,
1969: [/ /1] Una breve stagione (Ředitel),
1968: [/ /1] Questi Fantasmi (Napsal), with Mario Adorf, Vittorio Gassman, Aldo Giuffrè,
1964: [12.18] Matrimonio all'italiana (Napsal), Režie Vittorio De Sica, with Sophia Loren, Marcello Mastroianni, ,
1964: [/ /1] Controsesso (Ředitel: "Una donna d´affari"), Režie Franco Rossi, with Nino Manfredi, Ugo Tognazzi,
1964: [/ /1] Tre notti d´amore (Ředitel: "La Vedova"), Režie Franco Rossi,
1963: [] Mare matto (Ředitel), with Gina Lollobrigida, Jean-Paul Belmondo, Tomas Milian,
1961: [/ /1] Il brigante (Ředitel),
1958: [] Nella città l'inferno (Ředitel), with Anna Magnani, Giulietta Masina, ,
1956: [/ /1] I sogni nel cassetto (Ředitel), with Lea Massari, Enrico Pagani,
1954: [] Giulietta e Romeo (Ředitel), with Sebastian Cabot, Enzo Fiermonte, Laurence Harvey,
1951: [] Due soldi di Speranza (Ředitel), with Luigi Astarita, Luigi Barone, Carmela Cirillo,
1949: [/ /1] È primavera (Ředitel), with Donato Donati, , ,
1948: [/ /1] Sotto il sole di Roma (Ředitel), with Oscar Blando, , Francesco Golisano,
1946: [12.09] Mio figlio professore (Ředitel), with Aldo Fabrizi, , ,
1946: [06.00] Notte di tempesta (Napsal), Režie Gianni Franciolini, with Leonardo Cortese, Marina Berti, Fosco Giachetti,
1944: [03.09] Zaza (Ředitel), with Isa Miranda, Antonio Centa, Aldo Silvani,
1943: [/ /1] La donna della montagna (Ředitel), with Amedeo Nazzari, Marina Berti, Maurizio D'Ancora,
1942: [08.31] Un colpo di pistola (Ředitel), with Assia Noris, Fosco Giachetti,
1940: [] La corona di ferro (Příběh), Režie Alessandro Blasetti, with Elisa Cegani, Luisa Ferida, Rina Morelli,
1939: [08.10] Grandi magazzini (Napsal), Režie Mario Camerini, with Vittorio De Sica, Assia Noris, Enrico Glori,
1939: [04.10] Il cavaliere di San Marco (Napsal), Režie Gennaro Righelli, with Mario Ferrari, Dria Paola, Sandro Ruffini,
1938: [08.15] Castelli in aria (Napsal), Režie Augusto Genina, with Lilian Harvey, Vittorio De Sica, Rudolf S. Joseph,
1938: [] La signora di Montecarlo (Napsal), Režie André Berthomieu, Mario Soldati, with Dita Parlo, Fosco Giachetti, Jules Berry,

. 4 . 7 . 10 . 12 . 32

Filmografie Renato Castellani nach Kategorien

Regie Regieassistent Drehbuch Story Darsteller

Disclaimer
Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Renato Castellani - Biography KinoTV Movie Database Check Page Rank Pagerank Anzeige