Hans Clarin

No Photo of Hans Clarin
Herec - Německo
Narodil 14. září 1929 v Wilhelmshaven
Zemžel 28. srpen 2005 v Aschau im Chiemgau
Mini-Biography:
Hans Clarin was born on September 14, 1929 in Wilhelmshaven. He was a German Herec, known for Das Wirtshaus im Spessart (1957), Das Spukschloss im Spessart (1960), Lampenfieber (1959), Hans Clarin's first movie on record is from 1952. Hans Clarin died on August 28, 2005 in Aschau im Chiemgau. His last motion picture on file dates from 2006.
Zivotopisné poznámky (v němčině): Schauspielschule von Zerboni, Seit 1950 an Münchener Bühnen (Bayr. Staatsschauspiel, Kammerspiele); Rundfunktätigkeit. Als Synchronstimme des Pumuckl populär
... Zivotopisné poznámky

Filmografie [Auszug]
2006: Hui Buh - Das Schlossgespenst
2005: Schön, dass es dich gibt
2005: Zwei am grossen See
2004: Rosamunde Pilcher - Solange es dich gibt
2004: Der Bergpfarrer
2003: Pumuckl und sein Zirkusabenteuer
2002: Hochwürden wird Papa
2000: Polt muss weinen
2000: Pinky und der Millionenmops
2000: Der Bestseller - Millionencoup auf Gran Canaria, Der
1999: Warten ist der Tod
1999: Eine fast perfekte Hochzeit
1998: Titus, der Satansbraten (Serienhaupttitel)
1998: Das Verbotene Zimmer
1998: Titus und der Fluch der Diamanten
1997: Eine fast perfekte Scheidung
1996: Hochwürdens Ärger mit dem Paradies
1996: Hannah
1995: Ein fast perfekter Seitensprung
1994: Tierärztin Christine (Serienhaupttitel)
1994: Drei zum Verlieben
1994: Unser Charly - Ein Schwein namens Lore
1994: Heute wieder Hamlet
1993: Hochwürden erbt das Paradies
1993: Immer Ärger mit Nicole

Click for Filmografie

. 10


updated Sun 17. Feb. 2013

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Hans Clarin - KinoTV © December 12, 2017 by Unicorn Media