Chuck Connors

No Photo of Chuck Connors
Herec - USA
Narodil 10. duben 1921 v Bay Ridge, Brooklyn, NY
Zemžel 11. listopad 1992 v Los Angeles, California, USA
Mini-Biography:
Chuck Connors was born on April 10, 1921 in Bay Ridge, Brooklyn, NY. He was an American Herec, known for Larsen, the Wolf of the Seven Seas (1984), The Big Country (1958), Solyent Green (1973), Chuck Connors's first movie on record is from 1953. Chuck Connors died on November 11, 1992 in Los Angeles, California, USA. His last motion picture on file dates from 1991.
Zivotopisné poznámky (v němčině): bekannt aus der TV Serie "Westlich von Santa Fé"... Zivotopisné poznámky

Filmografie [Auszug]
1991: Salmonberries
1989: High Desert Kill
1987: Hell's heroes
1985: The Sakura killers
1984: Larsen, the Wolf of the Seven Seas
1982: Airplane 2 - The sequel
1981: Day of the assassins
1979: Fukkatsu No Hi
1973: Solyent Green
1973: Soylent Green
1969: Captain Nemo and The Underwater City
1966: Ride beyond Vengeance
1966: Blade Rider, Revenge of the Indian Nations
1965: Synanon
1963: Move over, darling
1962: Flipper
1961: Geronimo
1958: The Big Country
1958: The Rifleman (Serienhaupttitel)
1957: Designing Woman
1957: The hired gun
1956: Tomahawk Trail
1955: Good Morning, Miss Dove
1954: Naked alibi
1953: South Sea Woman

Click for Filmografie

. 5 . 7 . 17


updated Thu 03. Sep. 2015

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Chuck Connors - KinoTV © November 18, 2017 by Unicorn Media