Chuck Connors

No Photo

Herec - USA
Narodil 10. duben 1921 v Bay Ridge, Brooklyn, NY
Zemžel 11. listopad 1992 v Los Angeles, California, USA

Mini-Biography:
Chuck Connors was born on April 10, 1921 in Bay Ridge, Brooklyn, NY. He was an American Herec, known for Larsen, the Wolf of the Seven Seas (1984), The Big Country (1958), Solyent Green (1973), Chuck Connors's first movie on record is from 1953. Chuck Connors died on November 11, 1992 in Los Angeles, California, USA. His last motion picture on file dates from 1991.
Zivotopisné poznámky (v němčině): bekannt aus der TV Serie "Westlich von Santa Fé"

Chuck Connors Filmografie [Auszug]
1991: Salmonberries (Herci: Bingo-Chuck), Režie Percy Adlon, with Oscar Kawageley, k.d. Lang,
1989: High Desert Kill (Herci: Stan), Režie Harry Falk, with Lori Birdsong, Anthony Geary,
1987: Hell's heroes (Herci), Režie Max Steel, with Miles O'Keefe, Fred Williamson,
1985: The Sakura killers (Herci: Colonel), Režie Richard Ward, with Cara Casey, Mike Kelly,
1984: Larsen, the Wolf of the Seven Seas (Herci), Režie Giuseppe Vari, with Barbara Bach,
1982: Airplane 2 - The sequel (Herci: Sarge), Režie Ken Finkleman, with Sonny Bono, Lloyd Bridges, Raymond Burr,
1981: Day of the assassins (Herci), Režie Carlos Vasallo, with Glenn Ford, Jorge Rivero,
1979: Fukkatsu No Hi (Herci: Captain MacCloud), Režie Kinji Fukasaku, with Sonny Chiba, Bo Svenson, Henry Silva,
1973: Solyent Green (Herci: Tab Fielding), Režie Richard Fleischer, with Joseph Cotten, Charlton Heston,
1973: Soylent Green (Herci: Fielding), Režie Richard Fleischer, with Charlton Heston, Edward G. Robinson, Leigh Taylor-Young,
1969: Captain Nemo and The Underwater City (Herci: Senator Fraser), Režie James Hill, with Kenneth Connor, Allan Cuthbertson,
1966: Ride beyond Vengeance (Herci: Jonas Trapp), Režie Bernard McEveety, with Ruth Warrick, Paul Fix, Jamie Farr,
1966: Blade Rider, Revenge of the Indian Nations (Herci), Režie Harry Harris, Vincent McEveety, with Noah Beery jr., Richard Tatro, Burt Reynolds,
1965: Synanon (Herci), Režie Richard Quine, with Edmond O'Brien, Stella Stevens,
1963: Move over, darling (Herci: Adam), Režie Michael Gordon, Michael Gordon, with Polly Bergen, Doris Day,
1962: Flipper (Herci: Porter Ricks), Režie James B. Clark, with George Applewhite, Luke Halpin,
1961: Geronimo (Herci: Geronimo), Režie Arnold Laven, with Amanda Ames, Denver Pyle, Ross Martin,
1958: The Big Country (Herci: Buck Hannassey), Režie William Wyler, with Gregory Peck, Jean Simmons, Carroll Baker,
1958: The Rifleman (Serienhaupttitel) (Herci: Lucas McCain (168 Episoden, 1958-1963)), Režie Joseph H. Lewis, Arnold Laven, with Johnny Crawford, Robert J. Wilke,
1957: Designing Woman (Herci: Johnnie), Režie Vincente Minnelli, with Gregory Peck, Lauren Bacall, Dolores Gray,
1957: The hired gun (Herci: Judd Farrow), Režie Ray Nazarro, with Robert Burton, Rory Calhoun,
1956: Tomahawk Trail (Herci), Režie Lesley Selander, with Susan Cummings, Lisa Montell,
1955: Good Morning, Miss Dove (Herci: Bill), Režie Henry Koster, with K Hamilton, Jennifer Jones,
1954: Naked alibi (Herci: Capt. Owen Kincaide ), Režie Jerry Hopper, with Sterling Hayden, Gloria Grahame, Gene Barry,
1953: South Sea Woman (Herci), Režie Arthur Lubin, with Burt Lancaster, Virginia Mayo,

. 5 . 8 . 17

Disclaimer
Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Chuck Connors - Biography KinoTV Movie Database Check Page Rank Pagerank Anzeige