Massimo Dallamano

No Photo of Massimo Dallamano
Režisér, Operatőr - Italy
Narodil 17. duben 1917 v Milano
Zemžel 14. listopad 1976 v Roma
Mini-Biography:
Massimo Dallamano was born on April 17, 1917 in Milano. He was an Italian Režisér, Operatőr, known for A noi piace freddo (1960), Per un pugno di dollari (1964), Malizie di venere (1968), Massimo Dallamano's first movie on record is from 1952. Massimo Dallamano died on November 14, 1976 in Roma. His last motion picture on file dates from 1972.

Filmografie [Auszug]
1972: Cosa avete fatto a Solange
1970: Il ritratto di Dorian Gray
1968: Malizie di venere
1967: Bandidos
1965: Per qualche Dollaro in più
1964: Per un pugno di dollari
1962: Ponzio Pilato
1960: A noi piace freddo
1960: I Cosacchi
1958: Erode il Grande
1953: Il cavaliere di Maison Rouge
1952: I piombi di Venezia

Click for Filmografie

. 9 . 10


updated Wed 24. Jun. 2015

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Massimo Dallamano - KinoTV © December 12, 2017 by Unicorn Media