Marion Davies

Portrait Marion Davies, Archiv KinoTVHerec - USA
Narodilo 3. leden 1897 v Brooklyn, NY
Zemžel 23. září 1961 v Hollywood, Los Angeles, California, USA
Mini-Biography:
Marion Davies was born on Januar 3, 1897 in Brooklyn, NY. She was an American Herec, known for Not so dumb (1930), The Patsy (1928), Show People (1928), Marion Davies's first movie on record is from 1919. Marion Davies died on September 23, 1961 in Hollywood, Los Angeles, California, USA. Her last motion picture on file dates from 1937.
Zivotopisné poznámky (v němčině): Schauspielerin des amerikanischen Films der Zwanziger und Dreissiger Jahre, Nach anderen Quellen 1898 geboren... Zivotopisné poznámky

Filmografie [Auszug]
1937: Ever Since Eve
1936: Cain and Mabel
1936: Hearts divided
1935: Page Miss Glory
1934: Operator 13
1933: Going Hollywood
1932: Polly of the Circus
1932: Blondie of the Follies
1931: Five and Ten
1931: The Bachelor Father
1930: The Florodora Girl
1930: Not so dumb
1929: Marianne
1928: Show People
1928: The Cardboard Lover
1928: The Patsy
1927: The Fair Co-Ed
1927: Quality Street
1927: The Red Mill
1925: Lights of Old Broadway
1924: Janice Meredith
1924: Yolanda
1923: Little old New York
1922: When Knighthood Was in Flower
1922: The Young Diana

Click for Filmografie

. 16 . 20 . 23


updated Tue 29. Mar. 2016

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Marion Davies - KinoTV © January 17, 2018 by Unicorn Media