Jan De Bont

No Photo of Jan De Bont
Operatőr, Režisér - NL
Narodil 22. říjen 1943 v Eindhoven
Mini-Biography:
Jan De Bont was born on October 22, 1943 in Eindhoven. He is Operatőr, Režisér, known for Flesh + Blood (1985), Black rain (1989), Hunt for Red October (1989), Jan De Bont's first movie on record is from 1970. His last motion picture on file dates from 2002.

Filmografie [Auszug]
2002: Minority Report
1999: The Haunting
1998: S.L.C. Punk!
1993: Speed
1992: Lethal Weapon 3
1992: Základní instinkt (Basic instinct)
1990: Flatliners
1989: Black rain
1989: Hunt for Red October
1985: Flesh + Blood
1970: Porno-Haus von Amsterdam

Click for Filmografie

. 7


updated Thu 01. Jan. 1970

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Jan De Bont - KinoTV © November 21, 2017 by Unicorn Media