Giuseppe De Santis

No Photo

Režisér, Scénárista - Italy
Narodil 3. únor 1917 v Fondi
Zemžel 16. květen 1997 v Roma

Mini-Biography:
Giuseppe De Santis was born on Februar 3, 1917 in Fondi. He was an Italian Režisér, Scénárista, known for Riso Amaro (1949), Non c'è pace tra gli ulivi (1950), Giorni di gloria (1945), Giuseppe De Santis's first movie on record is from 1942. Giuseppe De Santis died on May 16, 1997 in Roma. His last motion picture on file dates from 1965.

Giuseppe De Santis Filmografie [Auszug]
1965: Italiani brava gente (Ředitel), with Andrea Checchi, Valeri Somov, Tatjana Samojlova,
1960: La garconnière (Ředitel),
1956: Uomini e lupi (Ředitel), with Pedro Armendáriz, Silvana Mangano, Yves Montand,
1954: Giorni d'amore (Ředitel), with Marcello Mastroianni, Marina Vlady,
1951: Roma, ore 11 (Ředitel), with Lucia Bosé, Elena Varsi, Raf Vallone,
1950: Non c'è pace tra gli ulivi (Ředitel), with Raf Vallone, Lucia Bosé, Folco Lulli,
1949: Riso Amaro (Ředitel), with Vittorio Gassman, Doris Dowling, Silvana Mangano,
1947: Caccia Tragica (Ředitel), with Vivi Gioi, Andrea Checchi, Carla Del Poggio,
1947: I Fantasmi del mare (Napsal), Režie Francesco de Robertis,
1946: Il sole sorge ancora (Napsal), Režie Aldo Vergano, with Vittorio Duse, Lea Padovani, Elli Parvo,
1945: Giorni di gloria (Ředitel), Režie Luchino Visconti, Marcello Pagliero,
1943: Desiderio (Napsal), Režie Roberto Rossellini, Marcello Pagliero, with Massimo Girotti, Elli Parvo, Carlo Ninchi,
1942: Ossessione (Napsal), Režie Luchino Visconti, with Dhia Cristiani, Vittorio Duse, Elio Marcuzzo,

. 3 . 10 . 12 . 13

Disclaimer
Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Giuseppe De Santis - Biography KinoTV Movie Database Check Page Rank Pagerank Anzeige