Bibi Andersson

No Photo of Bibi Andersson
Herec - Sweden
Narodilo 11. listopad 1935 v Stockholm
Mini-Biography:
Bibi Andersson was born on November 11, 1935 in Stockholm. She is a Swedish Herec, known for Berget pa manens baksida (1983), Exposed (1983), För att inte tala om alla dessa kvinnor (1964), Bibi Andersson's first movie on record is from 1954. Her last motion picture on file dates from 2004.

Filmografie [Auszug]
2004: Die Rückkehr des Tanzlehrers
1990: Le secret de la famille
1987: Babettes gæstebud
1983: Berget pa manens baksida
1983: Exposed
1979: Airport '80 - The Concorde
1978: L' amour en question
1978: An Enemy of the People
1977: I never promised you a Rose Garden
1974: Scener ur ett äktenskap
1971: The Touch
1970: The Kremlin letter
1970: En Passion
1970: Beröringen
1969: Taenk pa et tal
1968: Flickorna
1966: Scusi, lei è favorevole o contrario?
1966: Persona
1966: Syskonbädd 1782
1965: Duel at Diablo
1964: För att inte tala om alla dessa kvinnor
1964: Ön
1964: Juninatt
1963: Älskarinnen
1960: Djävulens Öga

Click for Filmografie

. 2 . 14 . 21


updated Wed 24. Jun. 2015

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Bibi Andersson - KinoTV © November 20, 2017 by Unicorn Media