Ted Demme

No Photo

Režisér - USA
Narodil 26. říjen 1965 v New York, NY, US
Zemžel 13. leden 2002 v Santa Monica, CA, USA

Mini-Biography:
Ted Demme was born on October 26, 1965 in New York, NY, US. He was an American Režisér, known for The ref (1993), Beautiful Girls (1996), Snitch (1997), Ted Demme's first movie on record is from 1993. Ted Demme died on Januar 13, 2002 in Santa Monica, CA, USA. His last motion picture on file dates from 2000.
Zivotopisné poznámky (v němčině): Neffe des Regisseurs Jonathan Demme

Ted Demme Filmografie [Auszug]
2000: [] Blow (Ředitel), with Penelope Cruz, Johnny Depp, Ray Liotta,
1999: [] Life (Ředitel), with Martin Lawrence, Eddie Murphy,
1997: [/ /1] Snitch (Ředitel),
1996: [/ /1] Beautiful Girls (Ředitel), with Mira Sorvino, Annabeth Gish, Matt Dillon,
1994: [/ /1] The hostile hostages (Ředitel), with Judy Davis, Glynis Johns, Denis Leary,
1993: [/ /1] The ref (Ředitel), with Raymond J. Barry, Richard Bright, Judy Davis,

Filmografie Ted Demme nach Kategorien

Regie

Disclaimer
Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Ted Demme - Biography KinoTV Movie Database Check Page Rank Pagerank Anzeige