Henri Desfontaines

No Photo of Henri Desfontaines
Herec, Scénárista, Režisér - France
Narodil 11. listopad 1876 v Paris
Zemžel 7. leden 1931 v Paris
Mini-Biography:
Henri Desfontaines was born under the given name Paul Henri Lapierre on November 11, 1876 in Paris. He was a French Herec, Scénárista, Režisér, known for Belphégor (1926), Adrienne Lecouvreur (1912), Les amours de la reine Élisabeth (1912), Henri Desfontaines's first movie on record is from 1908. Henri Desfontaines died on Januar 7, 1931 in Paris. His last motion picture on file dates from 1926.

Filmografie [Auszug]
1926: Belphégor
1917: Les bleus de l'amour
1916: Les Gosses de la butte
1916: La faute de Pierre Vaisy
1914: La Reine Margot
1914: Le Téléphone qui accuse
1912: Adrienne Lecouvreur
1912: Les amours de la reine Élisabeth
1912: La chambre au judas
1911: Falstaff
1910: Shylock
1909: La peau de chagrin
1909: L' Arlésienne
1909: La rançon du Roi Jean
1909: Tarakanowa et Catherine II
1909: La mort de Lincoln
1908: Hamlet
1908: Sous la Terreur
1908: Napoléon et la sentinelle
1908: L' homme aux Gants Blancs

Click for Filmografie


updated Tue 20. Jun. 2017

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Henri Desfontaines - KinoTV © November 20, 2017 by Unicorn Media