Maurice Elvey

No Photo of Maurice Elvey
Režisér, Producer - Great Britain
Narodil 11. listopad 1887 v Stockton-on-Tees, England, UK
Zemžel 28. srpen 1967 v Brighton, East Sussex, England, UK
Mini-Biography:
Maurice Elvey was born on November 11, 1887 in Stockton-on-Tees, England, UK. He was an English Režisér, Producer, known for Innocent (1921), Die Tragödie einer Ehe (1926), Beware of Pity (1946), Maurice Elvey's first movie on record is from 1914. Maurice Elvey died on August 28, 1967 in Brighton, East Sussex, England, UK. His last motion picture on file dates from 1946.

Filmografie [Auszug]
1946: Beware of Pity
1935: The Tunnel
1934: The clairvoyant
1932: Diamond Cut Diamond
1932: The Lodger
1928: The Physician
1928: Smashing Through
1926: Die Tragödie einer Ehe
1925: Folly of Vanity
1924: My Husband's Wives
1924: Curly Top
1923: The Wandering Jew
1923: Guy Fawkes
1921: Innocent
1920: Bleak House
1917: Justice
1917: Dombey and Son
1917: Masks and Faces
1916: When Knights Were Bold
1916: Esther
1915: Fine Feathers
1914: In the Days of Trafalgar

Click for Filmografie


updated Mon 17. Apr. 2017

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Maurice Elvey - KinoTV © November 18, 2017 by Unicorn Media