Maurice Elvey

No Photo

Režisér, Producer - Great Britain
Narodil 11. listopad 1887 v Stockton-on-Tees, England, UK
Zemžel 28. srpen 1967 v Brighton, East Sussex, England, UK

Mini-Biography:
Maurice Elvey was born on November 11, 1887 in Stockton-on-Tees, England, UK. He was an English Režisér, Producer, known for Innocent (1921), Die Tragödie einer Ehe (1926), Beware of Pity (1946), Maurice Elvey's first movie on record is from 1914. Maurice Elvey died on August 28, 1967 in Brighton, East Sussex, England, UK. His last motion picture on file dates from 1951.

Maurice Elvey Filmografie [Auszug]
1951: The Late Edwina Black (Ředitel), with David Farrar, Geraldine Fitzgerald, Roland Culver,
1946: Beware of Pity (Ředitel), with Gladys Cooper, Cedric Hardwicke, Albert Lieven,
1935: The Tunnel (Ředitel), with Richard Dix, Leslie Banks, Madge Evans,
1934: The clairvoyant (Ředitel), with Fay Wray,
1932: Diamond Cut Diamond (Ředitel), Režie Fred Niblo, with Shayle Gardner,
1932: The Lodger (Ředitel), with Shayle Gardner,
1928: What Money Can Buy (Producent), Režie Edwin Greenwood, with Madeleine Carroll, Humberston Wright, John Longden,
1928: The Physician (Producent), Režie Georg Jacoby, with Lissy Arna, Johnny Ashby, Elga Brink,
1928: Smashing Through (Producent), Režie W.P. Kellino, with John Stuart, Alf Goddard, Eve Gray,
1926: Die Tragödie einer Ehe (Ředitel), with Alfred Abel, Isobel Elsom, Ernst Verebes,
1925: Folly of Vanity (Ředitel), Režie Henry Otto, with Billie Dove, Jack Mulhall, Betty Blythe,
1924: My Husband's Wives (Ředitel), with Shirley Mason, Bryant Washburn, Evelyn Brent,
1924: Curly Top (Ředitel), with Shirley Mason, Wallace MacDonald, Warner Oland,
1923: The Wandering Jew (Ředitel), with Shayle Gardner,
1923: Guy Fawkes (Ředitel), with Shayle Gardner,
1921: Innocent (Ředitel), with Madge Stuart, Basil Rathbone, Lawrence Anderson,
1920: Bleak House (Ředitel), with Constance Collier, Berta Gellardi, E. Vivian Reynolds,
1918: The Life Story of David Lloyd George (Ředitel), with , Alma Reville, Ernest Thesiger,
1918: The Greatest Wish in the World (Ředitel), with Bransby Williams, Odette Goimbault, Edward Combermere,
1917: Justice (Ředitel), with Gerald du Maurier, Hilda Moore, Lilian Braithwaite,
1917: Dombey and Son (Ředitel), with Norman McKinnell, Lilian Braithwaite, Hayford Hobbes,
1917: Masks and Faces (Producent), Režie Fred Paul, with Johnston Forbes-Robertson, Irene Vanbrugh, Henry S. Irving,
1916: When Knights Were Bold (Ředitel), with Janet Ross, James Welch, Gerald Ames,
1916: Esther (Ředitel), with Elisabeth Risdon, Fred Groves, Charles Rock,
1915: Fine Feathers (Ředitel), with Elisabeth Risdon, Fred Groves, Douglas Payne,
1914: In the Days of Trafalgar (Ředitel), with Elisabeth Risdon, Fred Groves, A.V. Bramble,

Disclaimer
Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Maurice Elvey - Biography KinoTV Movie Database Check Page Rank Pagerank Anzeige