Nora Ephron

Portrait Nora Ephron
Režisér, Scénárista - USA
Narodilo 1941 v New York, NY, US
Zemžel 26. červen 2012 v New York, New York, USA

Mini-Biography:
Nora Ephron was born in 1941 in New York, NY, US. She was an American Režisér, Scénárista, known for Heartburn (1986), Silkwood (1983), Lucky Numbers (1999), Nora Ephron's first movie on record is from 1977. Nora Ephron died on June 26, 2012 in New York, New York, USA. Her last motion picture on file dates from 2009.
Zivotopisné poznámky (v němčině): Regisseurin und Autorin des amerikanischen Films, Tochter des Autoren und Regisseurs Harry Ephron.

Nora Ephron Filmografie [Auszug]
2009: [] Julie and Julia (Ředitel), with Meryl Streep,
2005: [] Bewitched (Ředitel), with Stephen Colbert, David Alan Grier, Heather Burns,
1999: [. .] Lucky Numbers (Producent), with Lisa Kudrow, Ed O'Neill, Michael Rapaport,
1999: [] Hanging Up (Napsal), Režie Diane Keaton, with Adam Arkin, Jesse James, Diane Keaton,
1998: [] You've got mail (Ředitel), with Tom Hanks, Greg Kinnear, Parker Posey,
1996: [] Michael (Ředitel), with Bob Hoskins, William Hurt, Andie McDowell,
1992: [] Sleepless in Seattle (Ředitel), with Rosie O'Donnell, Tom Riis Farrell, Meg Ryan,
1991: [/ /1] This is my life (Ředitel), with Carolin Aaron, Dan Aykroyd, Carrie Fisher,
1989: [] When Harry met Sally (Napsal), Režie Rob Reiner, with Billy Crystal, Meg Ryan, Joe Viviani,
1989: [/ /1] Cookie (Napsal), Režie Susan Seidelman, with Peter Falk, Michael V. Gazzo, Emily Lloyd,
1986: [] Heartburn (Napsal), Režie Mike Nichols, with Jack Nicholson, Meryl Streep, Richard Masur,
1983: [/ /1] Silkwood (Napsal), Režie Mike Nichols, with Cher, Craig T. Nelson, Kurt Russell,
1977: [/ /1] Perfect gentleman (Napsal), Režie Jackie Cooper, with Robert Alda, Steve Collura, Sandy Dennis,

Disclaimer
- Auf Grund eventuell ungeklärter Ansprüche eines eventuellen Inhabers von Rechten an einem eventuell vorliegenden Photo oder aus einem anderen Bild durch Bildbearbeitung auf dieses Portraits von Nora Ephron als Portrait zugeschnittenen Bildes ist eine Wiedergabe des Portraits von Nora Ephron bis zu einer Klärung der Rechtslage für dieses Bild nicht möglich.
Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Nora Ephron - Biography KinoTV Movie Database Check Page Rank Pagerank Anzeige