Nora Ephron

Portrait Nora Ephron, Archiv KinoTVRežisér, Scénárista - USA
Narodilo 19. květen 1941 v New York, NY, US
Zemžel 26. červen 2012 v New York, New York, USA
Mini-Biography:
Nora Ephron was born on May 19, 1941 in New York, NY, US. She was an American Režisér, Scénárista, known for Heartburn (1986), Silkwood (1983), Lucky Numbers (1999), Nora Ephron's first movie on record is from 1977. Nora Ephron died on June 26, 2012 in New York, New York, USA. Her last motion picture on file dates from 2009.
Zivotopisné poznámky (v němčině): Regisseurin und Autorin des amerikanischen Films, Tochter des Autoren und Regisseurs Harry Ephron.... Zivotopisné poznámky

Filmografie [Auszug]
2009: Julie and Julia
2005: Bewitched
1999: Lucky Numbers
1999: Hanging Up
1998: You've got mail
1996: Michael
1992: Sleepless in Seattle
1991: This is my life
1989: When Harry met Sally
1989: Cookie
1986: Heartburn
1983: Silkwood
1977: Perfect gentleman

Click for Filmografie


updated Wed 27. Jun. 2012

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Nora Ephron - KinoTV © November 25, 2017 by Unicorn Media