Gertrud Eysoldt

No Photo of Gertrud Eysoldt
Herec - Německo
Narodilo 11. listopad 1870 v Pirna
Zemžel 6. leden 1955 v Ohlstadt
Mini-Biography:
Gertrud Eysoldt was born on November 11, 1870 in Pirna. She was a German Herec, known for ... reitet für Deutschland (1941), Nachtwache (1949), Der verlorene Schuh (1923), Gertrud Eysoldt's first movie on record is from 1923. Gertrud Eysoldt died on Januar 6, 1955 in Ohlstadt. Her last motion picture on file dates from 1949.
Zivotopisné poznámky (v němčině): Deutsche Schauspielerin, Mutter des Drehbuchautoren Peter Berneis... Zivotopisné poznámky

Filmografie [Auszug]
1949: Nachtwache
1941: ... reitet für Deutschland
1928: Hotelgeheimnisse - Die Abenteuerin von Biarritz
1927: Der Anwalt des Herzens
1927: Dr. Bessels Verwandlung
1925: Sein Chef
1923: Der verlorene Schuh

Click for Filmografie


updated Fri 20. Oct. 2017

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Gertrud Eysoldt - KinoTV © November 25, 2017 by Unicorn Media